Món Esport
Guardiola tria els dos millors equips del món i deixa tothom bocabadat

Pep Guardiola és considerat un dels millors entrenadors de la història del futbol. Malgrat que encara té 51 anys i un llarg camí al davant, els seus èxits al capdavant del Futbol Club Barcelona entre el 2008 i el 2012 i tots els títols que ha continuat guanyant amb el Bayern de Munic i el Manchester City ja li han servit per guanyar-se aquest reconeixement. Actualment, al timó del conjunt citizen, Guardiola està signant una nova temporada d’escàndol. El seu equip és el líder indiscutible de la Premier League i camina amb pas ferm cap al títol i està viu a totes les competicions possibles, excepte la Copa de la Lliga.

En el darrer partit que ha dirigit, corresponent a la Premier League, li han preguntat, després d’una nova exhibició dels seus jugadors, quin considerava que era el millor equip del món. Sorprenentment, en comptes de parlar del City, el Barça o el Bayern, els tres que ha entrenat, la seva resposta ha anat en una direcció molt diferent: “Els dos millors equips del món són el River Plate i el Chelsea, perquè han guanyat la Copa Libertadores i la Champions League respectivament”. Posteriorment, ha deixat clar que ell no dona gens d’importància a una distinció com la de millor equip del món: “Aquestes coses no m’interessen. El més important és guanyar el pròxim partit que hem de jugar”.

Pep Guardiola va arribar al Manchester City l’any 2016 i des d’aleshores ha aixecat tres Premier Leagues i va camí de la quarta. Abans de la seva arribada, el club anglès només n’havia guanyat quatre, així que està a punt d’igualar ell sol els registres històrics del club previs a l’aterratge del tècnic català. A més a més, també ha guanyat fins a cinc Copes de la Lliga i dues Communty Shields. Ara bé, el torneig que se li resisteix des que va abandonar el Barça és la Champions. La temporada passada va ser capaç d’arribar a la final, però va caure contra el Chelsea. El seu rival als vuitens de final és l’assequible Sporting de Portugal, així que aquest curs hauria de tornar a tenir opcions clares d’aixecar l’orelluda.



Més notícies
Philippe Coutinho celebra un gol amb l'Aston Villa | Europa Press
Rendiment surrealista de Coutinho a Anglaterra
Notícia: Rendiment surrealista de Coutinho a Anglaterra
Comparteix
Ha disputat tres partits a la Premier League i ha marcat dos gols i repartit dues assistències
Els jugadors del Barça, durant un entrenament | Europa Press
La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Notícia: La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Comparteix
El tècnic català no compta amb Memphis, Braithwaite i Luuk, segons el diari Sport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa