Món Esport
Rendiment surrealista de Coutinho a Anglaterra

Philippe Coutinho ha refet el camí que va emprendre el 2018 i ha tornat a Anglaterra. El seu rendiment al Liverpool va ser el que va fer que el Futbol Club Barcelona, aleshores dirigit per Josep Maria Bartomeu, considerés oportú invertir fins a 135 milions d’euros més variables en el seu fitxatge. Tanmateix, a Catalunya no ha pogut arribar mai ni a la sola de la sabata del jugador que va ser a la Premier League. És per això, que ara el Barça l’ha cedit a l’Aston Villa, cosa que s’ha celebrat entre els culers, ja que cobrava un dels sous més elevats de la plantilla i era un autèntic zero a l’esquerra.

Ara bé, des que ha arribat a Birmingham, el seu nivell ha girat com un mitjó. Ja en el primer partit, on va debutar des de la banqueta, va marcar un gol decisiu, amb la qual cosa ja va començar a donar la raó al seu amic, excompany i actual entrenador, Steven Gerrard, que Coutinho era un jugador recuperable. El tècnic anglès no ha dubtat i li ha donat la titularitat i tot just en el tercer partit que ha disputat a l’Aston Villa, s’ha exhibit com no va fer mai al Barça. Ha marcat un gol i ha repartit dues assistències, cosa que vol dir que ha participat de les tres dianes del seu equip, en l’empat a tres contra el Leeds United. S’ha pogut veure un jugador alliberat, sense complexos i totalment antagònic al futbolista tímid, deprimit i ofuscat del Barça. Val a dir, també, que l’estil de joc de la Premier fa que les seves habilitats brillin molt més que a la Lliga Santander, cosa que fa pensar que això ja s’hauria d’haver tingut en compte quan se’l va fitxar.

L’Aston Villa té una opció de compra de quaranta milions per Philippe Coutinho. El barcelonisme, que per una banda valora el seu rendiment a Anglaterra com a surrealista, també se n’alegra, ja que el club britànic pot acabar prenent la decisió d’exercir-la. Tanmateix, i segons informa el diari Sport, l’entitat culer no és tan optimista i pensa que el Villa intentarà regatejar per endur-se’l a un preu inferior.



Més notícies
Els jugadors del Barça, durant un entrenament | Europa Press
La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Notícia: La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Comparteix
El tècnic català no compta amb Memphis, Braithwaite i Luuk, segons el diari Sport
Alemany, Laporta i Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça descarta Mateu Alemany com a substitut de Ferran Reverter
Notícia: El Barça descarta Mateu Alemany com a substitut de Ferran Reverter
Comparteix
Fonts del club confirmen a Món Esport que aquesta opció no està sobre la taula

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa