Món Esport
La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça

El Futbol Club Barcelona ha tancat un magnífic mercat d’hivern i ha incorporat quatre jugadors a les seves files: Dani Alves, Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres i Adama Traoré. Tres d’ells, els tres últims, són davanters, cosa que ha provocat que actualment hi hagi un overbooking a l’atac blaugrana. Aquests són tots els davanters que té el primer equip masculí del Barça ara mateix: Ansu Fati, Memphis Depay, Luuk de Jong, Martin Braithwaite, Ousmane Dembélé i els ja anomenats Ferran, Aubameyang i Adama del primer equip, més els habituals del filial Abde Ezzalzouli, Ilias Akhomach i Ferran Jutglà.

És per això que, segons ha informat el diari Sport, l’entrenador blaugrana Xavi Hernández vol fer una neteja de tots aquells davanters que no entren als seus plans i la llista de baixes gairebé assegurades s’amplia fins a un mínim de quatre jugadors. El més evident, malgrat que va contra els interessos de Xavi, és Ousmane Dembélé. L’extrem francès ha rebutjat totes les ofertes de renovació del Barça i marxarà gratuïtament el mes de juliol, sempre que no hi hagi cap canvi de 180 graus d’última hora.

A partir d’aquí, els altres davanters sentenciats serien peticions de Xavi, sempre segons el diari Sport. El que marxarà de forma totalment segura és Luuk de Jong, ja que la seva cessió finalitza l’estiu d’aquest any i el Barça no vol ni exercir l’opció de compra, ni renovar l’acord amb el Sevilla. Els altres dos ja requeriran una negociació de l’entitat blaugrana, ja que tenen contracte vigent amb el club. Per una banda, Xavi hauria demanat que no continués Martin Braithwaite. No considera que tingui el nivell per al primer equip blaugrana. Tanmateix, té contracte fins al 2024 i el Barça haurà de buscar-li un traspàs o una cessió. Després de la passada Eurocopa tenia mercat, però la lesió que ha patit aquesta temporada complica les coses. És un cas molt similar al de Memphis Depay, que tampoc no compta per a Xavi, a qui encara li queda un any de contracte, però que les lesions també estan minvant la seva projecció. En qualsevol cas, Dembélé, Luuk, Braithwaite i Memphis serien els noms assenyalats, segons la informació del diari Sport.



Més notícies
Alemany, Laporta i Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça descarta Mateu Alemany com a substitut de Ferran Reverter
Notícia: El Barça descarta Mateu Alemany com a substitut de Ferran Reverter
Comparteix
Fonts del club confirmen a Món Esport que aquesta opció no està sobre la taula
Dani Alves, jugador del Barça | Europa Press
Indignació al Barça per la sanció a Dani Alves
Notícia: Indignació al Barça per la sanció a Dani Alves
Comparteix
El jugador s'ha queixat a les xarxes socials i el club presentarà recurs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa