Món Esport
Paula Badosa dona positiu en Covid-19 a Austràlia i la tracten “com a una delinqüent”
  • CA

Paula Badosa, tenista rànquing 67 ATP, ha estat entrevistada pel diari El País on ha narrat el seu periple pel país austral. La catalana era una de les 72 tenistes que van arribar a Melbourne en un dels tres vols amb casos de COVID-19. Posteriorment ella i el seu entrenador, Javier Martí, van donar positiu.

Segons relata la mateixa tenista, inicialment es preveia una quarantena relativament flexible, en la qual se li permetés entrenar algunes hores al dia. Però finalment no va ser així, i al desenvolupar simptomatologia se la va traslladar a un hotel medicalitzat.

Badosa relata: “ha estat un malson. M’han tractat com si fos una delinqüent: em van traslladar d’un hotel a un altre escortada per policies, i amb una carta de detenció”. La tenista també ha passat per instàncies judicials, un fet molt desagradable, ja que ella al·lega que ha anat fins allà “a jugar al tenis”. “He trobat a faltar una mica més d’empatia” ha afegit.

Respecte a la quarantena, d’una durada total de vint-i-un dies, la catalana ha explicat que “tenia dos policies a la porta i tenia prohibit obrir-la”. A part, Badosa s’ha mostrat molt molesta pel fet que no se li hagi facilitat material per poder-se exercitar a l’habitació. A pesar de tot, Badosa té la intenció de participar en el Grand Slam que obre la temporada. Un torneig que, tot i començar aquest proper dilluns, per la catalana no arrancarà fins dimarts, quan es medirà en primera ronda davant la rusa Ludmilla Samsonova.



Més notícies
Tasques de desinfecció al Melbourne Park, les pistes de l'Open d'Austràlia | Europa Press
L’Open d’Austràlia, en quarantena
Notícia: L’Open d’Austràlia, en quarantena
Comparteix
Quan queden cinc dies per l'inici, 500 persones vinculades al torneig s’hauran d’aïllar
El logotip dels Jocs Olímpics, a Tòquio | Europa Press
El govern japonès nega que hagi demanat suspendre els Jocs Olímpics
Notícia: El govern japonès nega que hagi demanat suspendre els Jocs Olímpics
Comparteix
El COI ho ratifica
Tasques de desinfecció al Melbourne Park, les pistes de l'Open d'Austràlia | Europa Press
L’Open d’Austràlia, símbol de la victòria contra el coronavirus
Notícia: L’Open d’Austràlia, símbol de la victòria contra el coronavirus
Comparteix
El torneig acollirà fins a 30.000 espectadors al dia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa