L’Open d’Austràlia, en quarantena

Quan queden cinc dies per l'inici, 500 persones vinculades al torneig s’hauran d’aïllar

Salten les alarmes a l’Open d’Austràlia. Quan queden cinc dies per l’inici del primer Grand Slam de la temporada, entre 500 i 600 jugadors, i personal auxiliar, han estat posats en quarantena a conseqüència d’un positiu de Covid-19 entre els treballadors d’un complex hoteler.

L’home en qüestió treballava a l’hotel Grand Hyatt, ubicat al mateix Melbourne. En aquest hotel es van allotjar un part dels milers de jugadors, funcionaris i personal de suport del torneig, amb l’objectiu de completar el període de quarantena de 14 dies després de la seva arribada a Austràlia. El país és conegut per la seva política “Covid zero”, i realitzarà testos als 500 contactes considerats “casuals” del treballador infectat. 

Aquest episodi ha trasbalsat la dinàmica d’entrenaments del dia d’avui previst al torneig. Mentrestant, el primer ministre de l’estat de Victòria, Daniel Andrews, ha declarat que el Grand Slam no es veu afectat, de moment, per aquest incident i que amb una prova negativa els jugadors afectats podran competir.

Més informació

Nou comentari