Món Esport
L’odissea de Dimata per acabar a l’Espanyol: ofertes rebutjades i un viatge exprés
  • CA

A Can Perico ho tenien clar. Calia, sí o sí, portar un davanter. El problema? Els malabarismes a l’hora d’afrontar un fitxatge marcat de principi a fi pel límit salarial. L’Espanyol disposava de només 300.000 euros de marge per lligar l’arribada del futbolista que els ha d’ajudar a afrontar el tram més complicat de la temporada. I a les últimes hores del dia D del mercat de fitxatges, a les oficines de l’RCDE Stadium es va esclarir la possibilitat d’incorporar una de les grans promeses del futbol belga: Landry Dimata. Després de llargues negociacions amb l’Anderlecht, que es negava a deixar escapar un futbolista pel que va pagar 5 ‘quilos’ fa un any i mig, el ‘9’ desitjat va poder desencallar la seva situació i viatjar a Barcelona amb cotxe des de Bèlgica per a acabar firmant amb l’Espanyol.

Segons ha pogut saber ‘El Món Esport’, el futbolista va rebutjar ofertes de fins a tres països europeus diferents, ja que la seva prioritat va ser des del principi arribar a la disciplina blanc-i-blava.

Jugar a l’Espanyol, una prioritat

Si bé és cert que a Dimata no se’l va relacionar amb l’Espanyol fins l’últim dia de mercat, tal com va avançar ‘La Grada’, també ho és que al club espanyolista ja feia dies que es gestava la seva arribada. El futbolista, vinculat a l’agència Promoesport, es va marcar amb vermell l’objectiu d’arribar a Barcelona i per això va decidir no escoltar les ofertes que tenia d’altres països. Finalment, de la mà de l’agència de representació que també porta Vicente Moreno, la jove promesa del futbol belga ha aterrat a l’Espanyol per a assolir el desitjat objectiu comú: el retorn a l’elit del futbol espanyol.

‘Nany’ Dimata ha marcat 15 gols en dues temporades a l’Anderlecht de la Jupiler Pro Ligue però una lesió que el va tenir 18 mesos fora dels terrenys de joc. Ell mateix, però, va reconèixer a la seva presentació com a nou futbolista blanc-i-blau que “la lesió està oblidada” i que espera aportar el seu “millor nivell i capacitat golejadora” a l’Espanyol.



Més notícies
L'Espanyol fitxa el davanter belga Dimata | RCDEspanyol
Espanyol i Girona aprofiten les últimes hores del mercat de fitxatges
Notícia: Espanyol i Girona aprofiten les últimes hores del mercat de fitxatges
Comparteix
L’Espanyol incorpora el davanter belga Landry Dimata i Campuzano marxa a l’Sporting | El Girona fitxa el porter Ortolá i ensenya la porta de sortida a Ramalho i Muric

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa