Món Esport
Espanyol i Girona aprofiten les últimes hores del mercat de fitxatges
  • CA

Espanyol i Girona deixen la feina per l’últim dia i fan els deures a correcuita. Tots dos clubs anuncien moviments sobre la botzina en les darreres hores de mercat per mirar d’assolir els seus objectius en aquest darrer tram de lliga. A Can Perico, l’endemà de la increïble derrota davant el Rayo Vallecano, han tancat l’arribada del davanter belga Landry Dimata i la desvinculació de Campuzano; i a Montilivi han anunciat l’arribada del porter Adrià Ortolà, i les sortides de Jonás Ramalho i Muric.

Dimata, més fusta per a Vicente Moreno

L’Espanyol ja té el davanter que necessitava: Landry Dimata. Després d’un dia especialment mogut a les oficines de l’RCDE Stadium, el club blanc-i-blau ha anunciat a última hora l’arribada de l’atacant belga Landry Dimata. El futbolista, de 23 anys, arriba cedit per l’Anderletcht amb una opció de compra i el club belga el va fitxar fa dues temporades per 5 milions d’euros. Vicente Moreno, així doncs, ja té la peça per complementar l’atac que tant i tant necessitava. D’altra banda, l’Espanyol li mostra la porta de sortida a Víctor Campuzano, que es desvincula del club i se’n va a l’Sporting de Gijón, on es retrobarà amb l’extècnic de l’Espanyol, David Gallego.

Dia agitat a Montilivi

A Montilivi també han tingut un final de mercat d’hivern força mogut. A darrera hora, els gironins ha fet oficial l’arribada del porter Adrià Ortolá. L’exporter del Barça, de 27 anys, arriba procedent del Tenerife i firma per aquesta temporada més dues més. A més, el Girona ha anunciat dues sortides d’una tacada: la de Jonás Ramalho, que marxa cedit a l’Osasuna; i la del porter Muric, es desvincula del club gironí després d’haver estat cedit pel Manchester City i firma pel Willem II de l’Eredivisie. Els de Francisco també han anunciat que el davanter Kévin Soni, propietat encara del Girona, deixa el Vila-real B i se’n va en condició de cedit al Celta B.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa