Món Esport
Tercer podi d’Alonso, tot i haver xocat amb Sainz

Tercer Gran Premi de la temporada i, novament, tercera posició consecutiva de Fernando Alonso. Tercer lloc per a un Alonso que, de la mateixa manera que la resta de pilots de la Fórmula 1, ha patit amb la gestió de pneumàtics al GP d’Austràlia. I tot plegat perquè al final semblava que s’ho jugarien tot a la cursa més breu de la història: a dues voltes. Dos accidents, primer el d’Alex Albon (Williams) i després el de Kevin Magnussen (Haas), han provocat que Direcció de Carrera hagi tret una bandera vermella que ha permès veure tres sortides des de graella. Concretament, una carrera a dues voltes de Max Verstappen, Lewis Hamilton i Fernando Alonso.

Finalment, Verstappen (Red Bull) s’ha imposat en una cursa esbojarrada a Austràlia, per davant de Hamilton (Mercedes). Per la seva banda, Alonso (Aston Martin) ha hagut de remuntar des de la setena plaça després d’un toc de Lance Stroll (Aston Martin) a la primera volta. Quan semblava que s’havien esfumat les opcions, un problema al cotxe de Charles Leclerc (Ferrari) li ha obert les portes de la tercera posició.

“Ha estat una muntanya russa d’emocions”

“Semblava que ja teníem el podi i la bandera vermella ha estat una mica sorprenent”, ha dit Alonso després de la cursa. “Ve el toc i em quedo fora dels punts. Després torno a entrar als punts. Tot plegat, una muntanya russa d’emocions a l’última mitja hora”. D’aquesta manera ho ha resumit un pilot asturià que ha sabut agafar-se al podi malgrat els entrebancs, ja que Alonso ha pogut perdre el podi per un toc de Carlos Sainz (Ferrari) a l’última volta. El madrileny, de fet, ha estat sancionat amb cinc segons i ha acabat dotzè classificat. Així doncs, el pilot asturià ha quedat tercer per tercera vegada, però sense poder aconseguir la 33a anhelada victòria a la Fórmula 1.

Verstappen, Hamilton i Fernando Alonso al podi | Fórmula 1

Verstappen continua dominant amb autoritat

Amb 25 anys i dos mundials al caseller, Max Verstappen (Red Bull) ja ha posat la directa cap a la tercera estrella. Des de la seva arribada a la Fórmula 1 el 2015, amb només 17 anys, el pilot neerlandès s’ha anat guanyant el respecte de la resta de la graella amb un estil de pilotatge agressiu però, alhora, fiable i efectiu. Arribava líder al tercer examen de la temporada, que ha guanyat amb autoritat i ampliant distàncies amb els principals perseguidors.

A la sortida inicial l’han avançat els Mercedes de Russell i Hamilton. Després ha vingut l’accident d’Albon, que ha obligat a aturar la carrera per bandera vermella a la volta 9 perquè els comissaris tinguessin temps per netejar la pista. A la represa, Hamilton ha sortit per davant, però Verstappen l’ha avançat de seguida i ha començat a ampliar avantatge un segon rere l’altre. Russell ha hagut d’abandonar a la volta 18 després que la part posterior del seu cotxe es veiés embolicada en flames. D’aquesta manera, Verstappen ha mantingut la primera posició fins al final.



Més notícies
Xavi donant instruccions als seus jugadors | Europa Press
Xavi defineix la d’Elx com una “victòria d’equip”
Notícia: Xavi defineix la d’Elx com una “victòria d’equip”
Comparteix
"Estic molt content. Dormim a 15 punts del Madrid", ha afirmat l'entrenador blaugrana després del partit contra l'Elx
Eric Garcia, jugador del Barça | FC Barcelona
Eric Garcia aprova el primer examen com a mig centre
Notícia: Eric Garcia aprova el primer examen com a mig centre
Comparteix
El central blaugrana ha jugat, per primera vegada, en aquesta posició a un bon ritme de joc i complint les expectatives amb escreix
Incidents a les graderies de Montilivi durant el derbi català | Esport 3
La polèmica del derbi: Tensió, llançament d’objectes i expulsions
Notícia: La polèmica del derbi: Tensió, llançament d’objectes i expulsions
Comparteix
El derbi català de Montilivi, que ja venia precedit de polèmica, ha acabat amb incidents entre ambdues aficions
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta afirma que defensarà el Barça “fins a l’última gota de sang”
Notícia: Laporta afirma que defensarà el Barça “fins a l’última gota de sang”
Comparteix
El president del Futbol Club Barcelona va comparèixer en un Congrés de Penyes i va fer una apassoniada defensa del club, fent al·lusió al cas Negreira

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa