El Barça guanya la Supercopa i recupera el somriure (3-5)

El Barça de futbol sala ha recuperat el somriure després que quedés fora de la fase final de la Champions, perdent la corona que el darrer any va assolir l’equip de Jesús Velasco. Des d’aleshores, els blaugranes han sabut treure pit per afrontar el que queda de temporada amb ganes d’alçar títols com la Supercopa. El Barça ha superat per 3 gols a 5 a un Movistar Inter que no ha posat les coses fàcils als blaugranes en cap moment de la final. Els de Torrejón de Ardoz han començat el duel posant-se per davant al marcador i els gols dels catalans no han arribat fins a la segona part del partit.

Jugadors del Barça celebrant un dels gols de la final de la Supercopa | FC Barcelona

El Barça no ha començat bé la final de la Supercopa

Tot i que l’equip dirigit per Jesús Velasco partia com el favorit del partit, la primera part del duel no ha estat gaire bona pels blaugranes. Sergio Lozano, capità del Barça, ha perdut una pilota a prop de l’àrea que va acabar amb el primer gol del partit amb un xut imparable del jugador brasiler Fits. A partir d’aquell moment, el Barça ha dominat la possessió, però sense generar gaire perill a la porteria del Movistar Inter. La final ha arribat al descans amb els catalans per darrere en el marcador, provocant que Velasco fes algun canvi per tal de revertir la situació (1-0).

El Barça ha remuntat la final amb un bon joc

El Barça ha aconseguit canviar el guió de la primera part del partit. Els blaugranes han remuntat la situació amb els gols de Sergio González, Antonio Pérez i Adolfo. L’encert ofensiu dels blaugranes i el sacrifici defensiu de l’equip han permès capgirar la situació per a posar els catalans per davant en un partit que s’havia complicat. No obstant això, Movistar Inter també ha sabut posar intriga al tram final per veure quin dels dos equips alçaria el títol. Cecilio ha escurçat el resultat al 2-3, però dos gols ràpids de Dyego i Marcelino han evitat que els de Torrejón de Ardoz tinguessin opcions de remuntar als darrers minuts del partit. El partit ha acabat amb el gol de Borja al darrer minut de joc, posant el resultat definitiu de 3-5. Amb aquesta victòria, el Barça es converteix en el club que més vegades ha alçat la Supercopa amb un total de quatre títols al seu palmarès històric.