Món Esport
Indignació i possible vaga dels jugadors de la Kings League de Piqué

Els jugadors de la Kings League estan en peu de guerra. Tot i que Gerard Piqué havia promès un augment de sous als jugadors després de l’èxit de la primera edició, en els contractes ha aparegut la mateixa xifra: 75 euros per partit, segons informa Relevo. El problema ve pel famós “apujarem sous!” que va dir Piqué la nit del 26 de març, després del gran esdeveniment que va tenir lloc en un Camp Nou amb 90.000 espectadors i que va culminar a una famosa discoteca de Barcelona. Allà, el president va cridar aquestes paraules amb el micròfon a la mà. Així doncs, la famosa frase de l’increment dels salaris que va pronunciar el mateix exjugador del Barça en la festa de celebració de la final de la primera edició no s’ha complert.

En principi, la segona edició de la Kings League començarà aquest 7 de maig, tot i la polèmica. Hi ha indignació pel fet que el president de la competició no hagi complert part dels seus propòsits. D’aquesta manera, l’opció de fer una vaga està contemplada entre els jugadors que disputen la competició. Però, tal com s’ha parlat des del passat mes de març, Kosmos —empresa que presideix Piqué i que organitza la competició— afirma que complirà la seva promesa i apujarà els sous dels jugadors. Tot i això, mantenen que en cap moment es va dir que això passaria durant la segona edició.

La polèmica també arriba a la Queens League femenina

Cal recordar que la primera edició també va generar una gran polèmica, i és que el naixement d’aquest nou format va agafar desprevinguts als equips del futbol català que, en gran majoria, no s’esperaven el ràpid creixement d’aquest. És per això que es va crear una forta polèmica pel fet que clubs com la Unió Esportiva de Sants es veiessin perjudicats i minvats pel fet de perdre jugadors importants en moments crucials de la temporada. I de la mateixa manera que passa amb la Kings League, la seva versió femenina també afecta els clubs catalans. Aquesta es diu Queens League, tindrà un format molt semblant al torneig masculí i es durà a terme durant les tardes dels dissabtes, mentre que la Kings es continuarà jugant els diumenges.



Més notícies
Gerard Piqué, amb el trofeu de la Kings League | Kings League
La Kings League de Piqué, molt més circ que futbol, però un èxit total
Notícia: La Kings League de Piqué, molt més circ que futbol, però un èxit total
Comparteix
Aquesta competició de nova creació ha demostrat la seva força omplint el Camp Nou amb més de 90.000 persones
Cristian Ubón, MVP de la Kings League | @cristiianubonn
El gran conflicte de la Kings League amb el futbol català
Notícia: El gran conflicte de la Kings League amb el futbol català
Comparteix
Els equips de la competició presidida per Gerard Piqué es nodreixen de jugadors d'equips catalans, els quals queden molt minvats
Queens League Oysho, competició presidida per Gerard Piqué | Ultimate Mostoles
La Queens League de Piqué, una amenaça real per al futbol femení català
Notícia: La Queens League de Piqué, una amenaça real per al futbol femení català
Comparteix
De la mateixa manera que passa amb la Kings League, la seva versió femenina també afecta els clubs catalans
Mateu Alemany, director de l'Àrea de Futbol del Barça | Europa Press
Mateu Alemany podria emportar-se dos jugadors del Barça a l’Aston Villa
Notícia: Mateu Alemany podria emportar-se dos jugadors del Barça a l’Aston Villa
Comparteix
L'arribada de Mateu Alemany al conjunt anglès podria suposar la sortida de Ferran Torres i Andreas Christensen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa