El Barça d’handbol fa història revalidant la Champions League a Colònia

Aparentment, el nou Barça d’handbol de Carlos Ortega no en té prou amb els seixanta minuts de temps reglamentari per guanyar una Champions League, tampoc és suficient haver de jugar dos temps extres per tal que els blaugranes es proclamin campions d’Europa revalidant el títol a Colònia. Ha hagut de ser a la tanda de penals on el Barça de Carlos Ortiz ha tornat a aixecar la Champions per onzena vegada en una complicada i intensa final contra el Kielce, que no ha comès molts errors durant el partit i que només l’ha pogut aturar el porter i capità, Gonzalo Pérez de Vargas, aixecant el peu esquerre del terra en un dels penals per enviar la pilota al sostre del pavelló.

Un partit igualat fins al final

La final de la Champions League d’handbol no ha decebut a ningú, ja que ha estat apretada durant tot el partit. La màxima diferència ha caigut en mans dels blaugranes, que han arribat a estar tres gols per sobre al principi del partit amb un resultat de set gols a quatre. A partir d’aquest moment el Kielce, sempre per darrere durant la primera part, ha anat escorçant la diferència aprofitant alguna errada defensiva dels de Carlos Ortega, que han arribat al descans amb un gol a favor. La segona meitat ha estat molt més disputada, ja que cap dels dos equips ha agafat distància l’un de l’altre, i han arribat al final del temps reglamentari amb un resultat de 28 a 28 que ha forçat la pròrroga, la qual ha acabat sense un vencedor amb un marcador de 32 gols a 32.

El llançament de Fàbregas fa història a l’handbol

Tot s’ha decidit al cara o creu de la tanda de penals, on Ludovic Fàbregas ha estat el responsable de fer el darrer llançament que ha superat al porter contrari per tal de fer història en el món de l’handbol. I és que cap club havia revalidat el títol de la Champions League a Colònia fins al dia d’avui. A més a més, el Barça fa un pas endavant en el seu registre de nombre de Champions alçades, sent l’únic equip que ha aixecat un total d’onze vegades el títol de la màxima competició europea de clubs d’handbol. Segur que per Carlos Ortega ha estat un any complicat, ja que ha agafat les rendes del Barça en un moment on el club venia de ser el vigent campió de la Champions i no partir com a favorit per aquesta edició. Però un cop ha vist que el penal de Fàbregas entrava, ha embogit per complet corrent cap al córner i abraçant-se amb la resta de l’equip tècnic després de veure com la feina feta durant tot l’any ha estat recompensada.

Nick Calathes i Walter Tavares, jugant el quart partit de la final de l'ACB | FC Barcelona Bàsquet
El Barça toca fons i el Reial Madrid s’alça amb el títol de l’ACB (81-74)
Notícia: El Barça toca fons i el Reial Madrid s’alça amb el títol de l’ACB (81-74)