Món Esport
Una superestrella del Madrid deixa amb un pam de nas al PSG

El París Saint-Germain continua donant la nota, com ja és costum, al mercat de fitxatges. I és que després que l’equip francès hagi tancat el fitxatge del jugador del Porto, Vitinha, per la temporada vinent, ha intentat convèncer una nova superestrella per tal que firmés per l’equip parisenc, aquest cop un futbolista del Reial Madrid. Sembla que l’ambient de Madrid continua revolucionat quan surt el nom de Kylian Mbappé o París Saint-Germain en una conversa, ja que el madridisme no oblida la negativa del davanter francès que portava il·lusionant cada cop més als blancs des de ja fa més d’un any. Doncs ara, al Bernabéu es podria haver encès una nova alarma, puix el PSG hauria intentat convèncer al futbolista Vinicius Jr. per tal que firmés un contracte amb l’equip que dirigeix Mauricio Pochettino.

Vinicius Jr. diu “no” a l’oferta del PSG

No obstant això, les sirenes no han estat necessàries a Madrid per intentar frenar un buc com el del París Saint-Germain que, per allà on passa, arrasa amb el que pot a cop de talonari, puix el mateix Vinicius ha estat l’encarregat de frenar les intencions del club estat. I és que segons diverses informacions, el futbolista hauria rebut una oferta on el PSG hauria començat a pagar al futbolista uns 40 milions d’euros per temporada a partir de 2024, tot just quan acaba el seu contracte amb el club blanc, del qual el Madrid ja estudia les xifres per renovar al brasiler que ha marcat 22 gols la darrera temporada, on un d’ells ha donar la catorzena Champions League a l’equip d’Ancelotti, i 20 assistències de gol pels seus companys.

La renovació de Vinicius amb el Reial Madrid

El jugador del primer equip del Reial Madrid, Vinicius Jr, ha esmentat en sobtades ocasions que per ell és un somni jugar amb la samarreta blanca, i que està molt content a Madrid. Per altra banda, el Reial Madrid ha notat una gran millora en el rendiment del brasiler i és per aquest mateix motiu que la renovació de l’atacant del Madrid ja s’està estudiant a les oficines de Madrid. El club blanc voldria lligar Vinicius amb una clàusula de 1.000 milions i un nou contracte fins al 2028, però Vinicius voldria fer-lo més curt per tal de millorar-lo si continua progressant com fins ara.



Més notícies
Geyse Ferreira, jugadora del FC Barcelona femení | Euroa Press
El Barça femení fa oficial el fitxatge d’una gran davantera
Notícia: El Barça femení fa oficial el fitxatge d’una gran davantera
Comparteix
El Barça fitxa la davantera del Madrid CFF, Geyse Ferreira
Cristhian Stuani, jugador del Girona FC | Girona FC
Quan i on veure la final dels Playoff d’ascens Tenerife – Girona
Notícia: Quan i on veure la final dels Playoff d’ascens Tenerife – Girona
Comparteix
El Girona intentarà superar el Tenerife per tornar a la Primera Divisió
Marc Gasol, jugador i president del Girona | Bàsquet Girona
Marc es lesiona, però el Girona passa a la final per tornar a l’ACB (68-77)
Notícia: Marc es lesiona, però el Girona passa a la final per tornar a l’ACB (68-77)
Comparteix
El Girona jugarà demà contra l'Estudiants després de superar el Lleida
Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Les paraules de Dembélé sorprenen el barcelonisme després de l’Assemblea
Notícia: Les paraules de Dembélé sorprenen el barcelonisme després de l’Assemblea
Comparteix
Dembélé diu que es quedarà al Barça; tanmateix, l'oferta del club no canvia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa