El Barça es corona amb el títol de Lliga després de superar al Palma (2-4)

La secció de futbol sala del Barça ha fet una grandíssima temporada a les ordres de Jesús Velasco, i és que el tècnic de l’equip ha assolit un pòquer de títols amb els blaugranes en la seva primera temporada com a entrenador del Futbol Club Barcelona, on ha guanyat la Supercopa, la Copa d’Espanya i la Champions League amb els seus jugadors, i on no ha deixat escapar la Lliga amb un Barça que ha superat al Palma en ambdós partits de la final del títol nacional. Si bé el Barça va havia patit a Barcelona en el primer partit, on va guanyar per 4-2 per tal de marxar del Palau Blaugrana amb dos ‘match balls’ per davant, el guió a Mallorca ha estat força semblant, amb un Palma molt dur i que ha arribat a la final de la Lliga havent guanyat els dos partits contra el Barça a la temporada regular, l’única excepció era la de la final de la Supercopa, on el Barça es va imposar als penals.

La crònica del Palma Futsal – Barça

Tots dos equips han trepitjat el parquet amb molt de respecte, però sense perdre la intensitat que els ha acompanyat durant tota la temporada. Els primers minuts del joc han servit als dos equips per provar-se i anar agafant confiança, generant poques ocasions de gol i amb moltes passades amb les quals cap dels dos equips arriscava de més. I és que en aquests partits no és pas estrany voler la possessió per no encaixar un gol en contra, ja que quan et trobes en inferioritat al marcador, els nervis poden fer passar una mala estona. El primer a colpejar ha estat el Palma, que s’ha avançat fins en dues ocasions durant el partit, però els gols de Sergio Lozano, que ha jugat a un gran nivell, han servit als blaugranes per tal de no deixar marxar al Palma per davant al descans.

Durant el descans, sembla que Jesús Velasco ha parlat amb els seus jugadors per tal de motivar més a l’equip i sortir amb un objectiu clar a la pista, deixar sentenciada la final en aquest mateix partit sense haver de jugar-se el títol de Lliga a cara o creu en un partit que hauria estat encara més tens dels que s’havien vist fins ara. Així doncs, el Futbol Club Barcelona ha sortit amb la finalitat de marcar com més aviat millor, i ha trobat la seva recompensa després d’un parell de xuts de Matheus, però el gol ha arribat mitjançant una rematada de Pito, que ha recollit una centrada de Lozano per posar al Barça per davant per primera vegada en tot el partit. Finalment, Dyego ha estat el responsable de sentenciar el joc a l’últim minut posant el definitiu 2-4, provocant l’eufòria dels blaugranes i els culers que s’han desplaçat per tal d’acompanyar a l’equip. El Barça ha aixecat el seu sisè títol de Lliga, revalidant l’assoliment de l’any passat i tancant una temporada excel·lent.