Món Esport
Zidane fa públic el seu nou objectiu i sorprèn els francesos

Fa unes setmanes semblava que l’exentrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, fitxaria aquest mateix estiu pel primer equip de futbol masculí del París Saint-Germain. I és que el francès ha alçat fins a tres cops la Champions amb l’equip blanc, i semblava que seria el substitut de l’argentí Mauricio Pachettino a les banquetes del PSG, el qual no ha assolit la Champions League que tant busca un dels equips que més inverteix al mercat de fitxatges cada any per tal de reforçar-se. No obstant això, les alarmes es poden haver disparat avui als despatxos de la capital francesa després d’unes declaracions de Zinedine Zidane al mitjà parisenc ‘L’Equipe’, on ha confessat que el seu objectiu és dirigir la selecció francesa de futbol per tal de tancar ‘el cercle’ que va començar com a futbolista al Mundial de 1998.

Zinedine Zidane vol ser de nou campió amb França

Després que el president del París Saint-Germain, Al-Khelaïfi, esmentés que el club admira molt la figura de Zinedine Zidane com a professional, però que mai havien contactat amb ell des de les oficines del PSG per ser el recanvi de Pochettino, han provocat que Zidane que faci la seva feina generant rumors sobre el seu futur professional sense desvincular-se dels terrenys de joc. Així doncs, al veure com el PSG no activa les negociacions amb el tècnic, Zidane es deixa estimar per la selecció francesa de futbol, esmentant que està disposat a esperar a la bicampiona del món per tal de dirigir-la des de les banquetes i guanyar de nou amb l’equip dels ‘bleus’. “És el més bonic que hi pot haver. Ho vull ser, és clar, ho seré, espero, algun dia. Quan? Això no depèn de mi. Però vull tancar el cercle amb la selecció”, ha dit Zinedine Zidane a ‘L’Equipe’.

Zidane podria entrenar la selecció francesa després de Qatar

França sempre ha estat una de les candidates a guanyar el Mundial de futbol, i encara més els darrers anys, que ha disposat d’una selecció que actualment encara és la campiona del món, i que ha anat obtenint grans resultats a les ordres del seleccionador Didier Deschamps, un entès del futbol que fa molts anys que està al darrere de la selecció francesa. Ara bé, quan una selecció ve de ser campiona del món, pateix les conseqüències de carregar amb una gran responsabilitat al darrere i una pressió diferent de la de la resta dels equips, ja que tenen molt més a perdre que a guanyar.

Només cal veure com ha afectat ser campiona del món en les darreres edicions, pel fet que Alemanya, Espanya i Itàlia han caigut a la fase de grups del Mundial següent al qual es van proclamar campions, decebent a molts seguidors del futbol i emportant-se a grans seleccionadors com Vicente del Bosque o Joachim Löw dels seus càrrecs. És aquí on entra Zinedine Zidane en joc, ja que en cas que França no fes un bon paper al Mundial podria comportar un canvi de papers a les banquetes, on Zidane espera ser-ne el successor. “Ara hi ha un equip al capdavant, amb objectius. Però si es presenta l’oportunitat, hi seré”, ha confessat el tècnic francès per tal de tancar el tema.



Més notícies
Zidane, exentrenador del Reial Madrid | Europa Press
El motiu pel qual Zidane encara no és entrenador del PSG
Notícia: El motiu pel qual Zidane encara no és entrenador del PSG
Comparteix
El tècnic francès hauria frenat el seu fitxatge pel club parisenc per l'eliminatòria contra el Madrid
Els jugadors del Rayo Vallecano celebren un gol | Rayo Vallecano
Guardiola i Zidane deixen el Girona sense Copa (1-2)
Notícia: Guardiola i Zidane deixen el Girona sense Copa (1-2)
Comparteix
El Rayo Vallecano ha guanyat a Montilivi després de remuntar un gol de Bernardo
Zidane, a Anfield | Europa Press
Zidane es podria convertir en el nou entrenador del PSG
Notícia: Zidane es podria convertir en el nou entrenador del PSG
Comparteix
Mauricio Pochettino no acaba de convèncer els propietaris del club
Zidane i Florentino, en arxiu | Real Madrid CF
Zidane carrega contra Florentino en la seva carta de comiat
Notícia: Zidane carrega contra Florentino en la seva carta de comiat
Comparteix
"Me'n vaig perquè el club no em dona la confiança que necessito", explica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa