Món Esport
El motiu pel qual Zidane encara no és entrenador del PSG

Durant els darrers mesos, s’ha situat Zinédine Zidane en moltes ocasions a l’òrbita del París Saint-Germain (PSG). El tècnic francès entrenaria d’aquesta manera a casa seva i dirigiria Kylian Mbappé, un futbolista amb qui s’entén molt bé. Ara bé, malgrat que Mauricio Pochettino no agrada gens a París i els seus resultats són cada cop pitjors, Zidane encara no s’ha convertit en l’entrenador del PSG i molta gent es pregunta quin motiu ho explica. Doncs bé, segons informacions del mitjà francès Telefoot, el tècnic de La Castellane no és al capdavant de l’equip de Leo Messi, Neymar Jr. i companyia a causa del Reial Madrid.

L’eliminatòria dels vuitens de final de la UEFA Champions League ha emparellat el conjunt merengue amb el PSG, cosa que provocaria un retorn de Zidane al Santiago Bernabéu, però en una altra banqueta. L’estreta relació que uneix l’entrenador francès amb el club blanc fa, sempre segons Telefoot, que vulgui esperar fins als dies posteriors a la disputa d’aquest doble partit a posar-se al capdavant del PSG. Això, però, podria acabar fent que Zidane no entreni l’equip parisenc, ja que el càrrec de Pochettino cada cop està més discutit i la paciència dels dirigents del club podria trobar-se molt a prop del seu límit.

Cal recordar que Zidane va acabar la seva carrera com a futbolista al Madrid, on va jugar entre el 2001 i el 2006. Posteriorment, ja es va quedar lligat a l’entitat blanca i allà va començar a entrenar, primer a les categories baixes. Entre el 2015 i el 2021 es va fer càrrec del primer equip, signant una època daurada amb la consecució de fins a tres Champions i dues Lligues. Com a jugador només en té una, la qual també va guanyar amb el Reial Madrid. Tot plegat fa que sigui fàcil d’entendre que no es vulgui enfrontar a un dels equips de la seva vida.



Més notícies
Pierre-Emerick Aubameyang jugant amb l'Arsenal | Europa Press
Aubameyang serà jugador del Barça en les pròximes hores
Notícia: Aubameyang serà jugador del Barça en les pròximes hores
Comparteix
El davanter arribarà lliure de contracte i signarà per un any i mig
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé embolica la troca inútilment a les últimes hores del mercat
Notícia: Dembélé embolica la troca inútilment a les últimes hores del mercat
Comparteix
El francès va accedir a marxar del Barça, però ha acabat obstaculitzant la seva sortida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa