Guardiola i Zidane deixen el Girona sense Copa (1-2)

El Girona ha quedat eliminat de la Copa després de perdre contra el Rayo Vallecano a Montilivi per 1 a 2. Els gironins han completat una participació molt meritòria en aquesta competició. De fet, l’equip de Míchel ha estat un dels únics dos conjunts de Segona Divisió que ha estat capaç d’arribar als vuitens de final del torneig.

El porter del Rayo Vallecano, Luca Zidane (fill de l’exjugador del Reial Madrid) s’ha lluït en dues ocasions només començar el partit. Primer, s’ha estirat per aturar un xut de Juncal i s’ha aixecat ràpidament per evitar que Borja García aprofités la pilota refusada per obrir el marcador. Seguidament, Zidane ha tornat a intervenir per evitar que Nahuel Bustos fes un gol de falta directa. Els madrilenys també han pogut obrir el marcador ben d’hora, però Isi s’ha topat amb el travesser en un xut llunyà.

Els catalans s’han avançat al minut 26. Borja García ha servit un córner al segon pal i Bernardo ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Però el Rayo Vallecano ha empatat abans del descans. Bebé ha enviat una centrada a l’àrea que ha refusat la defensa del Girona i Sergi Guardiola ha caçat el refús des de la frontal per enviar la pilota al fons de la xarxa.

El Girona ha regalat el segon gol als primers minuts de la segona part. Una manca d’entesa entre la defensa gironina i Juan Carlos ha permès que Sergi Guardiola remati còmodament a l’interior de l’àrea per culminar la remuntada. Al minut 70, l’equip de Míchel ha disposat d’una ocasió d’or per empatar quan l’àrbitre ha assenyalat penal a favor dels locals. Però Zidane ha aturat el llançament d’Stuani. Al minut 92, Pablo Moreno ha aconseguit marcar després d’una bona passada de Gabri. Abans que esclatés l’eufòria a Montilivi, l’àrbitre ha invalidat el gol per fora de joc.