L’Espanyol queda eliminat de la Copa amb justícia (2-1)

La Copa s’ha acabat per a l’Espanyol. Els blanc-i-blaus han quedat eliminats d’aquesta competició després de perdre al camp del Mallorca per 2-1. La derrota suposa un cop molt dur per a l’equip de Vicente Moreno, ja que els seus aficionats havien dipositat força esperances a arribar lluny en aquest torneig. Els jugadors de l’equip barceloní no han estat capaços de respondre a la il·lusió dels seus seguidors i han ofert una imatge molt gris.

L’Espanyol ha disposat de dues bones ocasions durant els primers minuts. Pedrosa ha fet una bona jugada individual per endinsar-se a l’àrea, però el seu xut ha estat tou i fàcil per al porter. Poc després, Raúl de Tomás ha provat una fuetada des de fora de l’àrea que ha marxat fora per ben poc. A la mitja hora de partit, Take Kubo ha avançat el Mallorca amb un autèntic golàs de falta directa que ha ensorrat els blanc-i-blaus.

Els locals han dominat completament els primers minuts després del descans i han acabat fent el segon gol a la sortida d’un córner. Abdón Prats ha batut Diego López a la sortida d’un córner. Tot seguit, l’Espanyol ha retallat distàncies per mitjà de Puado en una jugada de pilota aturada. En primera instància, l’àrbitre ha assenyalat fora de joc, però ha acabat validant el gol després que el VAR l’estigués revisant durant cinc minuts.

Tot i acostar-se al marcador, l’Espanyol no ha millorat gaire les seves prestacions i no ha tingut cap ocasió més fins al darrer minut del partit. Al temps afegit, Loren Morón ha penjat una pilota a l’àrea petita, però Wu Lei no ha encertat en la seva rematada i ni tan sols ha aconseguit inquietar al porter del Mallorca.