Món Esport
Joan Laporta podria viure un nou ‘cas Dembélé’ amb un altre jugador

El president del Barça, Joan Laporta, té com a objectiu prioritari assegurar la continuïtat al club blaugrana de tots aquells jugadors que estan rendint a un bon nivell. Un d’aquests futbolistes és el defensa Ronald Araujo. El central acaba el seu contracte amb l’entitat culer l’any 2023 i encara no ha tancat l’acord per allargar el seu vincle amb el club blaugrana. La directiva barcelonista vol materialitzar la renovació del contracte del sud-americà com abans millor.

Joan Laporta ja ha vist amb el ‘cas Dembélé que no és bona idea deixar que un jugador arribi a l’últim any de contracte sense renovar. Dembélé pot marxar del Barça de forma gratuïta el pròxim estiu. Els grans clubs europeus ho saben i estan temptant el jugador per fitxar-lo gratis al mes de juny. El president blaugrana vol impedir que aquesta situació es torni a repetir amb qualsevol altre jugador, incloent-hi Ronald Araujo.

El diari Sport assegura que la predisposició de l’uruguaià a renovar és molt bona i que se sent totalment identificat amb el Barça. Però Araujo ja hauria rebut algunes ofertes d’equips anglesos després del bon nivell que està mostrant a l’equip de Xavi Hernández. Les propostes que ha rebut el defensa són molt suculentes econòmicament i molt superiors a les quantitats que ofereix el Barça a Araujo per renovar. Davant d’això, el central hauria reclamat a la direcció esportiva blaugrana que millori una mica la seva oferta.

Tot i que Araujo estaria demanant un esforç al Barça, l’uruguaià entendria la situació del club i no li demanaria que igualés les ofertes que li arriben des d’Anglaterra. No obstant això, el defensa vol que la direcció esportiva culer recompensi el seu bon rendiment amb unes condicions salarials millors a les que ha proposat fins al moment. Ara mateix, Araujo se sent un dels jugadors importants de la plantilla, ja que és el segon central que més partits ha jugat per darrere de Piqué i també és el defensa que més gols ha fet amb un total de dos.



Més notícies
Gavi disputa una pilota amb Modric | FC Barcelona
Gavi emprenya el madridisme després del clàssic
Notícia: Gavi emprenya el madridisme després del clàssic
Comparteix
Els aficionats del Reial Madrid s'han ofès per una fotografia que va compartir el migcampista a Instagram
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Haaland està a punt de decidir si marxa o no al Barça
Notícia: Haaland està a punt de decidir si marxa o no al Barça
Comparteix
El Borussia Dortmund està pressionant el davanter perquè aclareixi el seu futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa