Món Esport
Gavi emprenya el madridisme després del clàssic

El futbolista del Barça Gavi Páez va ser un dels protagonistes del partit de semifinals de la Supercopa entre el Barça i el Reial Madrid. El bon rendiment durant la temporada del migcampista de 17 anys va permetre que el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, optés per la seva presència a l’onze inicial del clàssic del passat dimecres. L’andalús va disputar 78 minuts abans de ser substituït per Nico, una altra de les joies del planter blaugrana.

Una de les accions més destacades de Gavi al partit contra el Reial Madrid va ser en la faceta defensiva. El jove futbolista va tallar una acció de perill del Reial Madrid de forma impecable. Toni Kroos estava a punt de controlar la pilota a camp rival per encarar la porteria i Gavi va aparèixer amb molta velocitat per avançar-se al futbolista blanc. L’alemany no va poder apoderar-se de la pilota i va acabar colpejant les cames del jugador del Barça i caient a terra.

La fotografia que va compartir Gavi a Instagram.

Després del partit, Gavi va compartir una fotografia d’aquesta acció al seu perfil d’Instagram on es veia al futbolista culer dempeus i a Kroos a terra després d’haver perdut la pilota. Molts aficionats del Reial Madrid van respondre amb insults a la publicació de l’andalús i tractant de menysprear-lo. El rebombori que es va crear va ser tal que el migcampista blaugrana va optar per eliminar la fotografia del seu Instagram.

Alguns usuaris han interpretat aquesta publicació com una venjança de Gavi a Kroos per un fet que va succeir després del clàssic de Lliga que es va disputar el passat mes d’octubre. Llavors, el futbolista del Reial Madrid també va compartir una fotografia al seu Instagram després del partit on es veia a Gavi de genolls a terra després de perdre la pilota mentre l’alemany sortia amb l’esfèric controlat.

La fotografia que va compartir Kroos al mes d’octubre.


Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Haaland està a punt de decidir si marxa o no al Barça
Notícia: Haaland està a punt de decidir si marxa o no al Barça
Comparteix
El Borussia Dortmund està pressionant el davanter perquè aclareixi el seu futur
Cristiano Ronaldo, durant un partit amb el Manchester United | Europa Press
Cristiano Ronaldo critica els seus companys del Manchester United
Notícia: Cristiano Ronaldo critica els seus companys del Manchester United
Comparteix
El portuguès no entén la "falta de compromís" d'un equip que va setè a la Premier League

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere Escandell i Tor a gener 15, 2022 | 21:11
    Pere Escandell i Tor gener 15, 2022 | 21:11
    Quines tonteries i ganes de perdre el temps !!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa