Món Esport
Cristiano Ronaldo critica els seus companys del Manchester United

Continuen havent-hi corbes en el segon viatge de Cristiano Ronaldo al Manchester United. En l’equador d’una temporada irregular de l’equip anglès, i després d’un canvi d’entrenador, l’estrella portuguesa ha esclatat contra els seus companys. En una entrevista concedida al canal de televisió britànic Sky Sports. Cristiano ha criticat “la falta de compromís” dels futbolistes amb els quals comparteix vestuari. A més, ha lamentat que els futbolistes més joves de la plantilla rebutgin la seva ajuda i els seus consells.

En el marc d’aquestes crítiques, Cristiano ha recordat els seus companys que “ens queda molt per millorar perquè, per a mi, el més important és la mentalitat. Mirar-se i dir: “Puc fer-ho millor”“. A més, el cinc vegades Pilota d’Or recorda que el rendiment dels seus companys depèn d’ells mateixos i de ningú mes. “Ser professional, ajudar l’equip, tenir la mentalitat adequada, ser autodidacta i positiu… tot això depèn d’un mateix, i no de l’entrenador, de l’afició o de la premsa. Si estàs orgullós de tu mateix i tens dignitat, ho has de fer molt més”, exclama, sense posar cap nom propi en cap moment i generalitzant sempre.

I ho fa segurament en el moment idoni. Per despertar els seus. Amb moltes batalles per endavant, els Red Devils estan lluny de complir les expectatives dipositades en ells. Si bé van guanyar un exigent grup de Champions, amb el Vila-Real, l’Atalanta i el Young Boys, en el campionat domèstic estan totalment fora de combat per endur-se la Premier League. Actualment són setens, a vint-i-dos punts del Manchester City de Pep Guardiola. Per tant, la seva lluita d’aquí al final de la temporada domèstica se centrarà a classificar-se per a la propera Lliga de Campions (ara mateix, a sis punts de distància).

Aquest és un objectiu insuficient pel màxim golejador de la història del futbol. Un Cristiano Ronaldo que, segons el mitjà anglès Sportsmail, també lamenta que sigui un dels únics futbolistes de la plantilla mancuniana en fer exercicis de gimnàs abans i després de l’entrenament. Aquesta és la clau per haver trencat tots els rècords que ha trencat el portuguès i per seguir en el futbol d’elit tot i estar a punt de complir 37 anys. Però els seus companys no ho entenen així.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, durant un partit | Europa Press
Acusen Cristiano Ronaldo d’amenaçar els seus companys d’equip
Notícia: Acusen Cristiano Ronaldo d’amenaçar els seus companys d’equip
Comparteix
L'exfutbolista Gabriel Agbonlahor creu que els davanters del Manchester United juguen amb por
Gerard Piqué durant un partit amb el Barça | Europa Press
L’enganxada entre Piqué i Ancelotti que recorda als clàssics més calents
Notícia: L’enganxada entre Piqué i Ancelotti que recorda als clàssics més calents
Comparteix
El futbolista i l'entrenador van discutir a causa d'una acció del joc durant el clàssic de Supercopa
Els jugadors del Manchester City celebren el gol de Foden | Manchester City
El City de Guardiola escombra el Manchester United a Old Trafford (0-2)
Notícia: El City de Guardiola escombra el Manchester United a Old Trafford (0-2)
Comparteix
Els citizens se situen a tres punts del Chelsea, que és el líder de la Premier League

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa