Món Esport
El City de Guardiola escombra el Manchester United a Old Trafford (0-2)
  • CA

El Manchester City continua molt viu en la lluita per la Premier League després de guanyar el derbi a domicili per 0 a 2. Un gol en pròpia porteria de Bailly i un altre de Bernardo Silva han donat el triomf als citizens. L’equip de Pep Guardiola se situa a tres punts del lideratge que ostenta el Chelsea. El Manchester United tan sols ha guanyat un dels seus sis últims partits de Lliga i, per tant, es queda a nou punts del primer classificat.

El partit ha començat de la millor manera pels interessos del Manchester City. Cancelo ha fet una centrada a l’àrea dels red devils que Eric Bailly ha refusat dins de la seva pròpia porteria. L’equip de Pep Guardiola ha dominat completament els primers compassos del partit obligant els locals a defensar-se a la seva àrea. La primera ocasió pel United ha arribat al minut 26, quan Cristiano Ronaldo ha engaltat una pilota amb molta potència i ha obligat Ederson a estirar-se per evitar el gol de l’empat.

Tot seguit, ha estat De Gea qui ha hagut de quatre bones aturades seguides. La primera després d’un xut llunyà de Cancelo i la següent després que Lindelöf dirigís la pilota cap a la seva pròpia porteria. Gairebé es fan un altre autogol els locals. A continuació, el porter espanyol ha fet una doble intervenció després de dos xuts en la mateixa jugada de De Bruyne i Cancelo. Però el mateix De Gea ha estat el principal culpable del segon gol del City. Cancelo ha fet una centrada al segon pal i Bernardo Silva ha rematat sense angle. Però el meta local no ha aconseguit aturar la pilota i se li ha colat a la porteria.

La segona part ha estat un autèntic bany per part de l’equip de Pep Guaridola. Els citizens han dominat completament la possessió i han privat el United de poder reaccionar o generar cap perill. El resultat podria haver estat encara més contundent a favor del Manchester City quan Foden ha disposat d’una ocasió just davant de De Gea, però el seu xut s’ha estavellat el pal.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça necessita Xavi desesperadament (3-3)
Notícia: El Barça necessita Xavi desesperadament (3-3)
Comparteix
Els blaugranes deixen escapar una victòria feta i a més a més sumen moltes noves lesions
RDT dedica un gol | RCD Espanyol
L’Espanyol es retroba amb el triomf a base de golassos (2-0)
Notícia: L’Espanyol es retroba amb el triomf a base de golassos (2-0)
Comparteix
Pedrosa i RDT atorguen els tres punts a l'equip blanc-i-blau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa