L’Espanyol es retroba amb el triomf a base de golassos (2-0)

El primer equip masculí del Reial Club Deportiu Espanyol continua mostrant solidesa com a local després de superar i ha superat el Granada Club de Futbol amb claredat (2-0). Els blanc-i-blaus tan sols han perdut un dels set partits que han disputat a l’RCDE Stadium. Pedrosa i RDT han fet els gols del conjunt local, que se situa per davant del Barça a la classificació. Això sí, val a dir que els blaugranes han disputat dos partits menys que l’equip de Vicente Moreno.

Raul de Tomás ha disposat de dues grans ocasions en boca de gol durant la primera mitja hora de joc. La primera d’elles ha anat fora i en la següent Luis Maximiano s’ha lluit per impedir que el davanter madrileny obrís el marcador. Al minut 30, Adrià Pedrosa ha fet un autèntic golàs en enviar al fons de la xarxa una volea des de fora de l’àrea. Abans del descans, RDT ha encarrilat el partit a favor dels pericos després d’encertar la rematada en una pilota centrada per Sergi Darder.

L’equip blanc-i-blau ha estat a punt de fer el tercer tan bon punt ha començat la segona meitat. Adrián Embarba ha provat un xut des de fora de l’àrea ben col·locat que ha marxat fregant el pal de la porteria visitant. Al minut 58, Diego López ha tornat a fer gal·la del seu gran moment de forma. El porter perico s’ha hagut de lluir en una jugada d’un contra un davant Jorge Molina per evitar que el Granada retallés distàncies. RDT ha estat a punt de signar el doblet en un servei de falta que ha marxat ben a prop de la porteria visitant. Abans del xiulet final, el mateix davanter madrileny ha enviat una pilota el pal, si bé cal destacar que els andalusos també n’han tingut dues de clares: una que també ha anat al pal i l’altra que ha salvat Diego López amb una nova aturada de mèrit.