El Barça segueix sense rival i supera l’Eibar (0-3)

El Barça segueix sense conéixer la derrota a la Lliga Iberdrola. Les blaugranes s’han imposat a l’Eibar a domicili per 0 a 3. L’equip de Jonatan Giráldez acabarà la jornada, almenys, a sis punts del segon classificat. Crnogorcevic, Oshoala i Jenni Hermoso han resolt el partit a la primera meitat.

Noelia ha estat la millor futbolista de l’equip local des del començament i ha fet una gran doble intervenció al minut 17 davant dels xuts de Marta Torrejón i Jenni Hermoso. El Barça ha dominat el partit en tot moment i tan sols ha trigat 19 minuts a obrir el marcador. Martens ha fet una centrada des de la dreta i Crnogorcevic ha obert el marcador amb una rematada de cap. Tot seguit, s’ha repetit la mateixa jugada, en aquesta ocasió, iniciada per l’esquerra. Noelia ha evitat el gol de Crnogorcevic, però Oshoala ha caçat el refús i ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Jenni Hermoso ha estat a punt de fer el tercer al minut 29, però la portera local ha desviat la rematada de cap de la davantera blaugrana. Quan l’atacant sí que ha aconseguit sumar-se a la llista de golejadores ha estat al minut 38. Leila Ouahabi no ha pogut rematar amb èxit una centrada de Lieka Martens. Però Jenni Hermoso ha recollit la pilota per fer el 0 a 3. D’aquesta manera, l’equip culer ha sentenciat el partit abans del descans.

Durant la segona part, Jonatan Giráldez ha fet diverses rotacions pensant en el partit de Champions del pròxim dimecres contra el Hoffenheim. Tot i això, les blaugranes han pogut ampliar la diferència al marcador. Mapi León ha estat a punt de fer el quart gol, però el seu xut ha marxat fregant el pal. Després, la portera local s’ha mostrat molt encertada per evitar les dianes de Crnogorcevic i Claudia Pina.