Món Esport
Quan i on veure el Celta – Barça
  • CA

L’afició blaugrana espera ansiosa l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta del Barça. Tot i que el seu fitxatge ja és oficial, l‘egarenc no debutarà fins després de l’aturada de seleccions. Abans d’això, els culers afronten un partit absolutament cabdal al camp del Celta. L’equip que dirigirà Sergi Barjuan necessita guanyar de totes totes per no quedar a més de deu punts del lideratge de la Lliga Santander. De moment, el Barça és novè a la classificació amb nou punts menys que el primer classificat, la Reial Societat, i vuit per sota de Reial Madrid i Sevilla, que ocupen la segona i tercera posició.

Els blaugranes comptaran amb un gran nombre d’absències per la visita a Balaídos. L’últim a unir-se a la llista de baixes ha estat Neto Murara, que pateix un procés febril. La indisposició del porter suplent del Barça s’uneix a les de Dembélé, Dest, Pedri, Braithwaite, Sergi Roberto, Gerard Piqué i el ‘Kun’ Agüero.

Sergi Barjuan posarà fi a la seva etapa com a tècnic interí aquest dissabte. El tècnic podrà comptar amb els onze jugadors que van donar la victòria al Barça en la seva visita al Dinamo de Kíev. Per tant, tot fa pensar que els blaugranes podrien jugar amb la mateixa alineació a Balaídos que al darrer partit de Champions. És la següent: Ter Stegen; Mingueza, Eric García, Lenglet, Jordi Alba; Nico, Busquets, Frenkie de Jong, Gavi; Memphis i Ansu Fati.

El partit entre el Celta de Vigo i el Futbol Club Barcelona començarà aquest dissabte 6 de novembre a les 16:15 hores de la tarda a l’estadi de Balaídos. A Catalunya es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Xavi, durant un partit | Al Sadd
El Barça tanca definitivament el fitxatge de Xavi
Notícia: El Barça tanca definitivament el fitxatge de Xavi
Comparteix
Ara ja sí, el tècnic egarenc es convertirà en el nou entrenador del Futbol Club Barcelona
Xavi Hernàndez i Joan Laporta, en arxiu | FC Barcelona
El Barça i Xavi pagaran a mitges la clàusula a l’Al-Sadd
Notícia: El Barça i Xavi pagaran a mitges la clàusula a l’Al-Sadd
Comparteix
Cada part abonarà 2,5 milions d'euros al club de Doha

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa