El Futbol Club Barcelona ha aconseguit tancar el fitxatge del tècnic egarenc Xavi Hernández com a entrenador del primer equip masculí fins al 2024. Així, el Barça ha pogut posar el punt final a un serial que s’ha allargat molt més del compte, des que el dia 27 d’octubre la junta directiva encapçalada per Joan Laporta va destituir Ronald Koeman i va col·locar Sergi Barjuan com a substitut de forma interina. El Barça haurà d’abonar un total de 2,5 milions d’euros a l’Al-Sadd, club on entrenava Xavi des del 2019, de la mateixa manera que el propi tècnic català pagarà la mateixa quantitat per poder assumir la clàusula de rescissió que mantenia l’entrenador de Terrassa lligat a l’equip de Qatar.

Aquest fitxatge ha conclós un dia esbojarrat, en el qual ja estava previst que es tanqués l’arribada de Xavi al Barça, però no de la manera amb la qual ha ocorregut. Al matí, l’Al-Sadd ha emès un comunicat anunciant que l’egarenc es convertia en nou entrenador blaugrana i que el club culer pagava la clàusula de rescissió. Tothom ha donat per fet, òbviament, que l’acord ja estava fet, però han anat passant els minuts i les hores i el Barça no ha fet cap comunicat al respecte. Aleshores, de forma sorprenent, l’entitat blaugrana ha desmentit aquesta informació i ha assegurat que encara no hi havia pacte. Tot i això, el Futbol Club Barcelona ha demanat que es mantingués la calma i que acabaria existint un acord. Finalment, la fórmula escollida ha estat la de pagar la clàusula de rescissió a mitges entre el Barça i Xavi i que aquests diners es puguin recuperar en espècies amb partits amistosos o altres actes a Qatar.

Posteriorment les escenes que s’han viscut ja no han deixat lloc al dubte. El mateix Xavi ha organitzat un dinar de comiat amb tota la plantila de l’Al-Sadd, les imatges del qual han estat compartides pel mateix club, i ja només ha quedat esperar a la confirmació oficial del Barça. El primer partit del terrassenc a la banqueta serà un derbi contra l’Espanyol, el qual es disputarà al Camp Nou el pròxim dissabte 20 de novembre.Més notícies
Xavi s'acomiada de l'Al-Sadd | Al-Sadd SC Doha

VÍDEO | Xavi s’acomiada de l’Al-Sadd entre llàgrimes

Notícia: VÍDEO | Xavi s’acomiada de l’Al-Sadd entre llàgrimes
Comparteix
El tècnic egarenc serà el nou entrenador del Futbol Club Barcelona
Notícia: VÍDEO | Xavi s’acomiada de l’Al-Sadd entre llàgrimes - Mobile
Xavi Hernàndez i Joan Laporta, en arxiu | FC Barcelona

El Barça i Xavi pagaran a mitges la clàusula a l’Al-Sadd

Notícia: El Barça i Xavi pagaran a mitges la clàusula a l’Al-Sadd
Comparteix
Cada part abonarà 2,5 milions d'euros al club de Doha
Notícia: El Barça i Xavi pagaran a mitges la clàusula a l’Al-Sadd - Mobile

Nou comentari

Comparteix