Món Esport
VÍDEO | Xavi s’acomiada de l’Al-Sadd entre llàgrimes
  • CA

L’entrenador català Xavi Hernández s’ha convertit en el nou tècnic del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona. Quan només queda que es faci oficial per part del Barça, l’Al-Sadd ja ha comunicat la marxa de l’egarenc, que ha dirigit el conjunt qatarià des del 2019. Abans d’agafar el vol cap a Catalunya, Xavi ha organitzat un dinar amb la plantilla de l’equip de Doha per acomiadar-se dels qui han estat els seus futbolistes i alguns dels qui van ser els seus companys entre el 2015 i el 2019, quan es va retirar com a migcampista. El de Terrassa no ha pogut contenir l’emoció i ho ha mostrat amb llàgrimes mentre deia adéu a la que ha estat casa seva durant més de sis anys.

Xavi ha portat l’Al-Sadd a un nivell d’excel·lència que no s’havia vist mai al futbol qatarià. En dues temporades i mitja, l’Al-Sadd ha guanyat fins a set títols, incloent-hi dues prestigioses Copes de l’Emir de Qatar i una Lliga. L’única competició que se li ha resistit ha estat la Champions asiàtica. Deixa l’equip de Doha en un molt bon lloc a la classificació de la Lliga, primer i amb tres punts d’avantatge respecte l’Al-Duhail, el gran rival, i enmig d’una aturada de dos mesos sense futbol, els quals aprofitaran els dirigents de l’Al-Sadd per trobar un substitut que pugui mantenir el nivell de Xavi.

En canvi, al Barça es trobarà amb una situació molt més urgent. L’equip blaugrana es troba novè a la classificació de la Lliga Santander i a nou punts del líder, la Reial Societat. A la UEFA Champions League està viu de miracle i necessita guanyar contra el Benfica al Camp Nou en la pròxima jornada de la lligueta tant sí com no. La Copa encara no ha començat.



Més notícies
Xavi Hernàndez i Joan Laporta, en arxiu | FC Barcelona
El Barça i Xavi pagaran a mitges la clàusula a l’Al-Sadd
Notícia: El Barça i Xavi pagaran a mitges la clàusula a l’Al-Sadd
Comparteix
Cada part abonarà 2,5 milions d'euros al club de Doha
Xavi Hernàndez i Joan Laporta, en arxiu | EFE
Laporta ja coneix les tres primeres peticions de Xavi
Notícia: Laporta ja coneix les tres primeres peticions de Xavi
Comparteix
El seu equip tècnic, el doctor Ricard Pruna i un extrem: tot el que demana el nou tècnic blaugrana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a novembre 05, 2021 | 20:20
    Observador novembre 05, 2021 | 20:20
    Trepa de cocodrils.....
  2. Icona del comentari de: Observador a novembre 06, 2021 | 07:42
    Observador novembre 06, 2021 | 07:42
    Comiat de cocodrils.
  3. Icona del comentari de: Observador a novembre 06, 2021 | 07:42
    Observador novembre 06, 2021 | 07:42
    Comiat de cocodrils.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa