Món Esport
Laporta anuncia que el Barça podria fer tres fitxatges a l’hivern
  • CA

La directiva del Barça sembla que vol nodrir a la seva afició de bones notícies durant aquests dies. Una d’elles ha estat la confirmació oficial del fitxatge de Xavi Hernández com a nou entrenador. Però, hores abans d’això, el president blaugrana, Joan Laporta va dur a terme un altre anunci que pot ser molt profitós pel futur de l’entitat. El màxim mandatari culer va assegurar que el club podrà fer tres fitxatges al mercat d’hivern segons Esport 3. Aquesta afirmació per part de Laporta es va produir durant una trobada del president amb periodistes a Pontevedra. El líder de la directiva del Barça està a Galícia, acompanyant el seu equip abans de visitar el Celta a Balaídos aquest dissabte a les 16:15 hores.

Esport 3 explica que el club blaugrana durà terme aquestes incorporacions sempre que pugui donar sortida a alguns jugadors. Si aquesta condició no es donés, el Barça no compliria amb el fair play financer i, per tant, seria impossible que realitzés cap fitxatge.

Aquest mateix mitjà va informar el passat divendres que una de les condicions sine qua non que havia establert Xavi Hernández per fitxar pel Barça era tenir la possibilitat de reforçar la plantilla. La principal obsessió de l’egarenc seria aconseguir la incorporació d’un extrem pur. No obstant això, Esport 3 assegura que el nou tècnic blaugrana confia plenament a reeducar Dembélé, que precisament ocupa aquesta posició. Un dels noms que ha sonat amb més força per reforçar el Barça al mercat d’hivern és el del jugador del Manchester City Raheem Sterling.

La preocupació de Xavi Hernández per l’extrem ve motivada pels precedents d’aquesta temporada en aquesta posició, especialment a la banda dreta. Dembélé tan sols ha jugat vint minuts en tot el curs i Demir no va comptar amb gaires oportunitats per part de Ronald Koeman i Sergi Barjuan tampoc no l’està alineant. El Barça no té cap més extrem dretà pur i aquest fet ha produït que Dest hagi hagut d’ocupar aquesta demarcació en alguns duels. Però el nord-americà no ha tingut gaire èxit a la davantera i ha mostrat manca d’efectivitat de cara a porteria, una qualitat important en un davanter. L’extrem esquerre està més ben cobert perquè sempre l’ocupen Ansu Fati o Memphis.



Més notícies
Xavi Hernández, nou entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández envia un missatge a l’afició del Barça
Notícia: Xavi Hernández envia un missatge a l’afició del Barça
Comparteix
El nou tècnic del Barça assegura que "el Camp Nou sempre ha estat casa meva. Sou el club que més estimo"
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
Quan i on veure el Celta – Barça
Notícia: Quan i on veure el Celta – Barça
Comparteix
El Barça obligat a guanyar per no rebre Xavi a més de deu punts del lideratge

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a novembre 06, 2021 | 19:18
    No volem inadaptats a Can Barça novembre 06, 2021 | 19:18
    Cal que el Barça inclogui als contractes dels nous jugadors o tècnics el compromís d'aprendre català, dins un termini raonable, amb penalització econòmica en cas de no complir-la, per poder comunicar-se amb la premsa i els seguidors. Així s'evitaria que augmenti la trepa d'inadaptats incapaços d'expressar-se en la llengua del país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa