Món Esport
Xavi Hernández envia un missatge a l’afició del Barça
  • CA

El Barça va anunciar el fitxatge del seu nou tècnic, Xavi Hernández, a altes hores de la nit de divendres. L’arribada de l’exfutbolista a la banqueta blaugrana ja és una realitat i això suposa la satisfacció d’un anhel que els culers sentien des de fa molt temps. El club blaugrana ha anunciat l’acord a través d’un vídeo on es combinen imatges de l’exitosa trajectòria de l’egarenc al Barça amb declaracions del nou tècnic culer.

El vídeo comença amb imatges de Xavi sent mantejat pels seus companys el dia que es va acomiadar de l’afició culer al Camp Nou. No obstant això, l’exmigcampista assegura que allò “no era un adeu, era un arreveure”. Seguidament, manifesta que “el Camp Nou sempre ha estat casa meva. Sou la meva afició, la meva gent i el club que més estimo. Ara, torno a casa“. L’exfutbolista posa punt final a aquesta peça audiovisual amb la següent frase: “Ens veiem aviat, culers. Força Barça”.

Durant el transcurs del vídeo, també apareix la frase que Xavi va pronunciar el dia del seu comiat, on va assegurar que “som el millor club del món, diguin el que diguin”. Després, es pot veure al nou tècnic del Barça fent la volta d’honor al Camp Nou per acomiadar-se de l’afició blaugrana i a ell mateix pujat a les espatlles de Rakitic celebrant la Champions League que el Barça va aconseguir l’any 2015 a Berlín.

Hores després, el Barça ha publicat un nou vídeo amb imatges de Xavi assegurant que “si tu no tens un cap que t’exigeixi, donaràs el sis o el cinc i aprovaràs. Però, si el teu cap t’exigeix el nou, el nou i mig o el deu, potser arribes al vuit. Però aquest vuit et fa guanyar títols“.

L’egarenc debutarà com a entrenador blaugrana d’aquí dues setmanes en el derbi contra l’Espanyol al Camp Nou. La seva estrena s’allargarà més del compte perquè la pròxima setmana no hi ha Lliga a causa de l’aturada de seleccions. Per tant, Xavi Hernández disposarà de dues setmanes per preparar la visita de l’equip blanc-i-blau. Abans d’això, el Barça s’enfrontarà al Celta a Balaídos aquest dissabte a les 16:15 hores.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
Quan i on veure el Celta – Barça
Notícia: Quan i on veure el Celta – Barça
Comparteix
El Barça obligat a guanyar per no rebre Xavi a més de deu punts del lideratge
Xavi, durant un partit | Al Sadd
El Barça tanca definitivament el fitxatge de Xavi
Notícia: El Barça tanca definitivament el fitxatge de Xavi
Comparteix
Ara ja sí, el tècnic egarenc es convertirà en el nou entrenador del Futbol Club Barcelona

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Víctor, emprenyat. a novembre 06, 2021 | 11:27
    Víctor, emprenyat. novembre 06, 2021 | 11:27
    Ha arribat un nou "tècnic miraculós" que redimirà el Barça de la històrica sensació de pertanyer a l"'extens món de la mediocritat" I sempre a preus elevadíssims. Ai las! I que els déus ens protegeixin una mica més, encara que no ens ho mereixem per poca penes i enganyats un dia sí i l'altre també.
  2. Icona del comentari de: Culé. a novembre 06, 2021 | 11:38
    Culé. novembre 06, 2021 | 11:38
    Que tinguis sort, Xavi. Te'n caldrà molta.
  3. Icona del comentari de: Culé. a novembre 06, 2021 | 11:38
    Culé. novembre 06, 2021 | 11:38
    Que tinguis sort, Xavi. Te'n caldrà molta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa