Stuani vol lluitar per l’ascens (3-1)

El primer equip masculí del Girona Futbol Club ha sumat la seva segona victòria consecutiva després de derrotar l’Alcorcón a Montilivi en un partit que ha començat malament per als catalans, però que Cristhian Stuani ha capgirat a la segona meitat. Suplent, Stuani ha entrat al terreny de joc i ha imposat la seva llei des de les altures. Amb només onze minuts ha aconseguit un hat-trick amb rematades de cap que ha sentenciat els madrilenys (3-1) i que ha confirmat la bona dinàmica dels de Míchel. Amb aquesta victòria, els gironins se situen a la part mitjana de la taula, deixant ja enrere els llocs de descens que havien ocupat durant massa jornades, i comencen a mirar cap a l’objectiu real: l’ascens. La zona del play-off es troba a només quatre punts.

Cal tenir en compte, però, que en la primera meitat ningú no pensava que aquest podria ser el resultat final. El Girona, de la mateixa manera que ha fet en els darrers partits amb Míchel a la banqueta, ha dominat el partit i ha buscat el gol de seguida, però qui s’ha avançat ha estat l’Alcorcón, amb una diana de Nicolás Gorosito al minut 30 en una acció bastant enrevessada. Aleshores, el tècnic dels blanc-i-vermells ha donat entrada a Stuani, qui ja va ser l’heroi en el darrer triomf gironí, i ell sol ho ha canviat tot. Ha avisat amb una primera acció en la qual no ha rematat de miracle i a partir d’aquí tres jugades gairebé calcades amb només onze minuts de diferència han acabat donant la victòria als catalans. Totes elles han estat centrades des de la banda dreta, les quals Stuani ha encertat amb el cap, la seva millor arma, per despertar la bogeria de la graderia de Montilivi, que ha tingut una atracció més de les Fires.