Món Esport
Acusen Cristiano Ronaldo d’amenaçar els seus companys d’equip
  • CA

Cristiano Ronaldo és, sense cap mena de dubte, un dels millors jugadors de la història del futbol. De fet, seria considerat el millor d’aquesta darrera dècada si no fos perquè s’ha creuat amb Leo Messi al seu camí, contra qui sempre ha hagut de competir. Això ha fet que el portuguès hagi buscat constantment destacar per sobre dels altres i aconseguir títols i grans registres per demostrar que la genialitat de l’argentí no està per damunt seu, cosa que a vegades ha aconseguit gràcies al seu esforç, però sempre quedant eclipsat finalment per l’astre de Rosario.

Tanmateix, ara que amb 36 anys està vivint la seva segona etapa al Manchester United, ell continua engreixant els seus grans números i es nega a entregar-se a l’ocàs de la seva carrera. Aquesta temporada ja acumula fins a catorze gols i tres assistències, cosa admirable, però tot just acaben d’aparèixer unes declaracions a Anglaterra que posen en dubte el mèrit d’aquests registres.

L’exfutbolista britànic Gabriel Agbonlahor, que va desenvolupar la gran majoria de la seva carrera a l’Aston Villa i va coincidir amb Cristiano com a rival durant la primera etapa del portuguès a Manchester, ha criticat durament el comportament del de Madeira. Ha assegurat que amenaça i intimida els seus companys perquè juguin per ell i fins i tot ha posat noms i exemples sobre la taula. Afirma que Jadon Sancho, Mason Greenwood i Marcus Rashford, també davanters dels red devils, “tenen por de llançar a porteria”. Diu que ho ha detectat per com es comporta Cristiano sobre el terreny de joc i que “només li interessen els gols”. A més a més, considera que pel bé del United, l’atacant portuguès no hauria de jugar més i que “si l’entrenador tingués personalitat, l’hauria de deixar a la banqueta”. Paraules molt polèmiques que estan aixecant polseguera al futbol anglès.



Més notícies
Abde, durant un entrenament | FC Barcelona
Abde no ha triat Espanya, ha triat el Barça
Notícia: Abde no ha triat Espanya, ha triat el Barça
Comparteix
Es quedarà a Barcelona i no viatjarà al Camerun, per tant estarà disponible per a Xavi Hernández
Gerard Piqué, durant un partit | Europa Press
Piqué protagonitza un enfrontament contra Toni Freixa a Twitter
Notícia: Piqué protagonitza un enfrontament contra Toni Freixa a Twitter
Comparteix
El futbolista ha acusat l'excandidat a les eleccions del Barça de no pagar els seus treballadors durant la campanya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa