Món Esport
Abde no ha triat Espanya, ha triat el Barça
  • CA

Finalment, Abde Ezzalzouli no viatjarà amb la selecció del Marroc a la Copa Àfrica de Camerun o com a mínim això és el que ha demanat amb una carta que ha dirigit a la Federació de Futbol del seu país natal. L’extrem de moda del Futbol Club Barcelona no vol perdre la seva projecció com a blaugrana i ha decidit rebutjar aquesta oportunitat d’or de participar d’un dels tornejos més prestigiosos de seleccions per continuar disputant partits de Copa i Lliga sota les ordres de Xavi Hernández.

Malgrat que en un inici s’ha especulat amb la possibilitat que ho hagi fet per intentar ser seleccionat per Luis Enrique amb La Roja després que la Reial Federació Espanyola de Futbol, presidida per Luis Rubiales, li hagués demanat que declinés la proposta d’anar a la Copa Àfrica, ara s’ha sabut que el Barça ha estat el motiu principal. De fet, segons explica Catalunya Ràdio, la idea d’Abde és jugar amb el Marroc i no amb Espanya, però ara no vol aturar la seva projecció com a blaugrana, ja que considera que és una oportunitat única.

D’aquesta manera, el jove extrem marroquí intentarà millorar encara més el seu inici de carrera al futbol d’alt nivell al Barça. Amb només vint anys ja ha cridat l’atenció de Sergi Barjuan, qui el va fer debutar amb el primer equip durant el seu interinatge, i la de Xavi Hernández, qui actualment confia en ell i té cabuda en els seus onzes. Ara bé, cal tenir en compte que el fitxatge de Ferran Torres i el retorn de futbolistes com Ansu Fati dificultaran que Abde pugui tenir tantes oportunitats i se les haurà de continuar guanyant. Fins al moment ha disputat vuit partits i ha marcat un gol.



Més notícies
Philippe Coutinho, jugador del Barça | Europa Press
Tres positius més al Barça, que gairebé no té jugadors pel pròxim partit
Notícia: Tres positius més al Barça, que gairebé no té jugadors pel pròxim partit
Comparteix
Dest, Coutinho i Abde amplien el brot de Covid a 10 futbolistes
Abde Ezzalzouli, jugador del Barça | Europa Press
Abde obre un conflicte entre Espanya i el Marroc
Notícia: Abde obre un conflicte entre Espanya i el Marroc
Comparteix
La RFEF vol convèncer el futbolista perquè no viatgi amb la seva selecció a la Copa Àfrica i sigui nacionalitzat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa