Món Esport
Abde obre un conflicte entre Espanya i el Marroc
  • CA

El davanter marroquí del Futbol Club Barcelona Abde Ezzalzouli ha estat convocat per primera vegada amb la seva selecció per disputar la Copa Àfrica entre els mesos de gener i febrer. Amb només 20 anys, la seva aparició fulgurant al Barça li ha servit per guanyar-se un lloc entre els millors futbolistes del Marroc i representar aquest país en l’única competició de seleccions que se solapa amb la temporada de clubs. D’aquesta manera, Xavi Hernández no podrà disposar d’ell fins a la segona setmana de febrer i causarà una baixa important, ja que fins ara està sent un jugador molt utilitzat a l’extrem, tant al dret com a l’esquerre, per la seva polivalència i la seva capacitat d’obrir el camp.

Ara bé, Abde podria finalment no viatjar al Camerun, lloc on es disputa la Copa Àfrica, ja que, segons informa beIN Sports, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) estaria pressionant el futbolista blaugrana per no viatjar amb la selecció marroquina, ser nacionalitzat espanyol i poder ser convocat amb l’absoluta per Luis Enrique Martínez. Si Abde juga cinc partits amb el Marroc, això ja no podrà ser, així que la RFEF s’ha de donar pressa per convèncer l’extrem nascut a Beni Malal. Tampoc no podrà canviar de selecció si compleix els 21 anys, cosa que no passarà fins al desembre del 2022, és a dir, d’aquí a 12 mesos.

Abde, però, té el precedent de Munir El Haddadi, qui també ha entrat a la convocatòria de la selecció marroquina amb ell. El jugador del Sevilla va disputar un partit amb l’absoluta espanyola, aleshores dirigida per Vicente del Bosque, i va tenir molts problemes per canviar de selecció, un cop es va adonar que no tindria futur a La Roja. De moment, però, no se sap quines són les intencions del jove extrem blaugrana.



Més notícies
Abde, jugador del Barça | Europa Press
Abde no podrà jugar amb el Barça fins al febrer
Notícia: Abde no podrà jugar amb el Barça fins al febrer
Comparteix
El davanter marroquí ha estat convocat amb la seva selecció per disputar la Copa Àfrica
Luuk de Jong, contra el Benfica | FC Barcelona
El Barça aconsegueix col·locar Luuk de Jong
Notícia: El Barça aconsegueix col·locar Luuk de Jong
Comparteix
El jugador neerlandès marxarà cedit al Cadis, amb el permís del Sevilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa