Món Esport
El Barça aconsegueix col·locar Luuk de Jong
  • CA

El Futbol Club Barcelona és a un pas de tancar un nou moviment, el tercer, al mercat de fitxatges d’hivern, quan aquest, de fet, encara no ha ni començat. Després del fitxatge de Ferran Torres i la renovació d’Ousmane Dembélé, dues operacions que s’haurien d’anunciar aviat si no hi ha cap imprevist d’última hora, el Barça també ha aconseguit trobar una sortida al davanter neerlandès Luuk de Jong. Segons apunten diversos mitjans de comunicació esportius, l’entitat culer hauria arribat a un pacte amb el Sevilla, club propietari del futbolista, i el Cadis, que serà el seu nou equip, per desprendre’s de la seva cessió i enviar-lo al conjunt gadità.

Petició de Ronald Koeman al darrer dia del mercat de fitxatges d’estiu com a substitut d’Antoine Griezmann, el segon De Jong blaugrana es pot considerar que ha estat un desastre. El tècnic neerlandès va valorar molt positivament la seva capacitat de rematar de cap i li va donar diverses oportunitats, però va resultar ser un zero a l’esquerra. Va quedar especialment retratat en la derrota al Camp Nou contra el Bayern de Munic a la primera jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, on va quedar demostrat que no tenia nivell pel Barça.

El nou tècnic, Xavi Hernández, també l’ha hagut de fer jugar en alguna ocasió a causa de la plaga de lesions a l’equip culer, però no entra en els seus plans. Amb l’arribada de Ferran Torres i, presumiblement, també un davanter centre golejador, el neerlandès no tindrà cap mena de lloc. Els seus registres amb el Barça hauran estat de dotze partits i només un gol, cosa que el situa, clarament com un ariet amb uns números insuficients per un equip com aquest.



Més notícies
Ferran Torres, en arxiu | Europa Press
La presentació de Ferran Torres podria ser imminent
Notícia: La presentació de Ferran Torres podria ser imminent
Comparteix
Segons Mundo Deportivo, l'anunci del seu fitxatge es farà el 27, mentre que la presentació serà l'endemà
Philippe Coutinho, a Vila-real | Europa Press
Al Barça li cauen dues ofertes increïbles del cel
Notícia: Al Barça li cauen dues ofertes increïbles del cel
Comparteix
Sergiño Dest i Philippe Coutinho, que no entren als plans de Xavi, podrien marxar a la Premier League

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa