Món Esport
Al Barça li cauen dues ofertes increïbles del cel
  • CA

El Futbol Club Barcelona es troba en una situació financera límit. La gestió de la directiva de Josep Maria Bartomeu, combinada amb la crisi provocada per la Covid-19, ha fet que Joan Laporta i la seva junta hagin heretat una entitat molt malmesa econòmicament. Això també ha conduït el club a un punt en el qual té moltes dificultats per inscriure fitxes al primer equip masculí de futbol, ja que el fair play financer de la Lliga ha limitat molt el marge de maniobra del Barça. D’aquesta manera, Laporta i la secretaria tècnica necessiten fer lloc a l’equip i intentar vendre jugadors, tant pel que fa als diners que es poden obtenir del traspàs, com per alliberar massa salarial.

És per això que el fet que hagin arribat dues ofertes per futbolistes que ara mateix no entren als plans de l’entrenador Xavi Hernández és una gran notícia per als blaugranes. Totes dues propostes són de la Premier League, concretament de Londres, i ambdues han estat filtrades per la premsa anglesa.

La primera seria un intercanvi de cromos amb l’Arsenal. Els gunners haurien ofert Pierre-Emerick Aubameyang a canvi de Philippe Coutinho. Cap dels dos jugadors té lloc al seu respectiu equip i, en canvi, podria ser interessant per a l’altre. El Barça necessita un davanter centre amb gol i el migcampista brasiler té mercat a la Premier per les seves bones temporades al Liverpool. A més a més, Coutinho és el jugador amb el sou més alt del Barça, cosa que seria clau per alliberar massa salarial.

D’altra banda, el Chelsea hauria fet arribar una oferta de 35 milions d’euros per Sergiño Dest. Fitxat pel club blaugrana la temporada passada per 21 milions, el lateral estatunidenc té molta projecció, però al Barça no ha acabat d’esclatar i Xavi no està content amb ell. A més a més, el fet que Dani Alves ja pugui debutar a partir del mes de gener farà que Dest encara tingui el seu lloc més discutit. Les dues operacions es troben encara a les beceroles, però si es concretessin, serien grans notícies per al barcelonisme.



Més notícies
Dembélé, durant un partit | Europa Press
El motiu real pel qual la renovació de Dembélé és vital pel Barça
Notícia: El motiu real pel qual la renovació de Dembélé és vital pel Barça
Comparteix
L'amortització del seu fitxatge es podrà repartir en més anys i ampliarà el límit salarial del Barça
Ferran Torres, amb Pep Guardiola | Manchester City FC
Guardiola confirma el fitxatge de Ferran Torres pel Barça
Notícia: Guardiola confirma el fitxatge de Ferran Torres pel Barça
Comparteix
"L'acord és molt a prop, quan hi hagi alguna cosa més, el club ho farà oficial", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa