Món Esport
Guardiola confirma el fitxatge de Ferran Torres pel Barça
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del primer equip masculí del Manchester City, ha confirmat que Ferran Torres, actual futbolista de la seva plantilla, es convertirà en nou jugador del Futbol Club Barcelona pròximament. Les seves paraules no ho asseguren al 100%, però no hi ha cap dubte que ho deixa entreveure de forma manifesta. A més a més, Món Esport pot confirmar que el Barça dona aquest fitxatge per tancat. Les declaracions de Guardiola han estat les següents: “Encara no és oficial. Sé que estan negociant i que l’acord és molt a prop de tancar-se. Quan el club ho anunciï, ja estarà fet. El Txiki [Begiristain] em trucarà o m’escriurà quan estigui fet”.

Ferran Torres va ser una petició del mateix Guardiola l’estiu del 2020, després que demostrés un potencial interesantíssim al València. Malgrat que el mercat de fitxatges d’aquell any estava molt condicionat per la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19, el City va pagar fins a 28 milions d’euros per un jugador que aleshores tenia 20 anys. És per això que, ara que marxarà, el tècnic de Santpedor ho accepta, però amb resignació: “Quan venen el Madrid o el Barça, és molt difícil dir que no. Ell em va dir que volia marxar, així que li vaig haver de dir que sí, que cap problema. No puc convèncer un jugador si ell està decidit”.

Aquest cas recorda especialment al d’Eric Garcia, un futbolitsa que també agradava molt a Pep Guardiola i que formava part de la plantilla del City, però que li va demanar marxar quan el Barça va trucar la seva porta. Entre els dos jugadors, però, hi ha una diferència clau: Eric encara s’ha de fer un lloc perquè té jugadors com Gerard Piqué o Ronald Araujo per davant, mentre que Ferran està cridat a ser titular des del mateix moment en què aterri a Barcelona.



Més notícies
Abde, jugador del Barça | Europa Press
Abde no podrà jugar amb el Barça fins al febrer
Notícia: Abde no podrà jugar amb el Barça fins al febrer
Comparteix
El davanter marroquí ha estat convocat amb la seva selecció per disputar la Copa Àfrica
Ilaix Moriba no juga amb el Leipzig | Europa Press
Ilaix fracassa al Leipzig i hauria demanat tornar al Barça
Notícia: Ilaix fracassa al Leipzig i hauria demanat tornar al Barça
Comparteix
Hauria demanat una sortida i alguns mitjans asseguren que s'hauria ofert al club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa