Món Esport
Tres positius més al Barça, que gairebé no té jugadors pel pròxim partit
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha notificat tres casos més de coronavirus entre els membres de la plantilla del primer equip masculí o del filial que acostumen a pujar i el brot puja fins als deu noms. Els nous són Philippe Coutinho, Abde Ezzalazouli i Sergiño Dest. Amb les seves baixes, l’equip blaugrana es queda amb només set jugadors de camp per viatjar a Mallorca. Són Gerard Piqué, Ronald Araújo, Riqui Puig, Luuk de Jong, Frenkie de Jong, Óscar Mingueza i Eric Garcia, més enllà dels tres porters, Ter Stegen, Neto Murara i Iñaki Peña. Afortunadament, jugadors habituals del filial al primer equip com Nico González o Ferran Jutglà no han donat positiu i podran ajudar el conjunt dirigit per Xavi Hernández.

L’entrenador català Xavi Hernández haurà de fer miracles per poder configurar un onze que pugui disputar el partit de Mallorca del pròxim 2 de gener. Cal recordar que Dani Alves, Gavi, Jordi Alba, Clément Lenglet, Alejandro Balde, Ousmane Dembélé i Samuel Umtiti són baixa per Covid, mentre que Pedri González, Sergi Roberto, Martin Braithwaite, Memphis Depay, Ansu Fati i Ferran Torres estan lesionats i Sergio Busquets, sancionat. La seva alineació podria ser alguna cosa semblant a la següent: Ter Stegen; Araujo, Piqué, Eric, Mingueza; Frenkie, Nico, Riqui; Jutglà, Luuk, Ilias.

Malgrat que la pregunta sobre una possible suspensió de la jornada és a l’aire, la Lliga no ha mostrat cap mena d’intenció de voler-ho dur a terme. En el reglament de la competició s’estipula que mentre hi hagi cinc futbolistes del primer equip disponibles als dos equips, el duel es disputarà amb normalitat. Per intentar trobar algun aspecte positiu en clau blaugrana, el fet que fins a deu jugadors ja hagin donat positiu i que s’hagi implementat la reducció dels dies de quarantena fa que després dels partits contra el Mallorca a la Lliga i el Linares a la Copa, Xavi torni a tenir disponibles molts futbolistes que ja no podran tornar a ser baixa per Covid durant uns mesos.



Més notícies
Dembélé, durant un partit | Europa Press
Gir inesperat en la renovació de Dembélé
Notícia: Gir inesperat en la renovació de Dembélé
Comparteix
Malgrat que la seva intenció és seguir, els seus agents han dificultat les negociacions de forma extrema
El Camp Nou, abans del clàssic | Europa Press
Sanitat limita l’aforament dels estadis al 75%
Notícia: Sanitat limita l’aforament dels estadis al 75%
Comparteix
A interiors no podrà excedir el 50%

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa