La renovació del davanter francès Ousmane Dembélé és una de les prioritats del Futbol Club Barcelona des que el tècnic egarenc Xavi Hernández va arribar a la banqueta del Camp Nou i va fer aquesta petició al president Joan Laporta i a la secretaria tècnica. Des d’aleshores, tots els actors de l’entitat blaugrana s’han encarregat de mostrar afecte a l’extrem de Vernon i s’han posat a treballar en allargar-li el contracte fins al punt que han convençut Dembélé de voler-se quedar al Barça, fins i tot accedint a rebaixar-se el sou.

Tanmateix, a l’hora de tancar les negociacions amb els seus representants, hi ha hagut un gir inesperat que ho ha portat gairebé tot a un punt de no retorn. En la que s’esperava que fos una de les reunions definitives, els agents de Dembélé han aparegut amb unes pretensions econòmiques desorbitades i no han acceptat cap de les ofertes o de les propostes del Barça. Els mitjans de comunicació que han pogut accedir al contingut de la trobada asseguren que la corda s’ha tensat fins a un extrem que porta a pensar que Dembélé és ara mateix molt més fora del club blaugrana que mai. El Periódico, a més a més, afegeix que el Barça també ha rebutjat totes les demandes de l’entorn del futbolista per ser massa elevades. De fet, el periodista Gerard Romero fins i tot afirma que la seva renovació ja és impossible. Sembla que l’única cosa que podria fer canviar l’escenari seria la voluntat del jugador de quedar-se, però l’hauria d’expressar amb molta convicció perquè els seus representants li respectessin.

Aquest fet obre un escenari molt complex. Per una banda, el Barça torna a necessitar ara alguna rebaixa salarial o el traspàs d’un futbolista per fer lloc a l’equip i que el flamant fixatge Ferran Torres pugui ser inscrit. D’altra banda, també caldrà veure si el club aposta per fer el mateix que amb Ilaix Moriba i es deixa Dembélé fora de la dinàmica del primer equip, fins que aquest estiu, quan acabi el seu contracte, marxi lliure a l’equip que vulgui. En qualsevol cas, aquesta renovació que era tan vital és ara més lluny que mai de produir-se.Més notícies
El Camp Nou, abans del clàssic | Europa Press

Sanitat limita l’aforament dels estadis al 75%

Notícia: Sanitat limita l’aforament dels estadis al 75%
Comparteix
A interiors no podrà excedir el 50%
Notícia: Sanitat limita l’aforament dels estadis al 75% - Mobile
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona

El brot de Covid al Barça ja puja fins als set positius

Notícia: El brot de Covid al Barça ja puja fins als set positius
Comparteix
Dembélé, Umtiti i Gavi se sumen a la llista de contagis
Notícia: El brot de Covid al Barça ja puja fins als set positius - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a desembre 30, 2021 | 12:22
  El Tito Cruyff desembre 30, 2021 | 12:22
  Això mareix un comentari: LAPORTA DIMISSIÓ!!! per inepte.
 2. Icona del comentari de: ton c. a desembre 30, 2021 | 15:44
  ton c. desembre 30, 2021 | 15:44
  dons si no vol renovar a la gradería fins al Juny.
 3. Icona del comentari de: Joseph Paul Jene a desembre 31, 2021 | 21:45
  Joseph Paul Jene desembre 31, 2021 | 21:45
  Dons si no vol renovar al juny es té que fer jugar fins al final del seu contracte , es té que ser molt ruc de apartar-lo per venjança i més ara que estem molt necesitats. Ell té un contracte i els contractes es tenen que respectar... i si no que aprenguin i es facin contractes amb unes altres clàusules i condicions. Per la experiència que em tingut és un jugador que es lesiona amb facilitat i no es gaire disciplinat i tampoc ha aportat pes en quand a efectivitat i transcendència en moments decisius. Si el fem jugar el màxim de partits lo mes segur és que es lesioni i no jugarà el 100x100 de partits i al juny adéu i barca nova
 4. Icona del comentari de: Joan Ner a desembre 31, 2021 | 23:21
  Joan Ner desembre 31, 2021 | 23:21
  A la meva empresa desde fa temps es fa servir l' expressió Ets més vago que Dembele. El que sigui frare que agafi candela.

Nou comentari

Comparteix