Món Esport
Piqué protagonitza un enfrontament contra Toni Freixa a Twitter
  • CA

El defensa central del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué i el candidat a les darreres dues eleccions de l’entitat blaugrana Toni Freixa han protagonitzat un enfrontament destacat a les xarxes socials. Tot plegat ha ocorregut quan Freixa ha respost una piulada del periodista Alfredo Martínez, on aquest darrer es queixava de les exigències salarials d’Ousmane Dembélé tenint en compte el seu rendiment, i el primer li replicava que “els jugadors són així” i que només es mouen per diners. Ha estat aleshores quan Piqué ha saltat i li ha esbombat una resposta que ha generat moltíssima més repercussió que cap de les piulades anteriors. El central de la Bonanova ha escrit: “No generalitzis amb l'”així són tots els jugadors”. És com si jo digués que “així són tots els candidats, no paguen als seus col·laboradors”.

Per posar en context la resposta de Piqué, cal tenir en compte que fa referència a unes informacions que va revelar el diari Ara un cop ja s’havien celebrat les eleccions a can Barça. Aquest mitjà va assegurar que diversos proveïdors i treballadors de la campanya electoral de Freixa no van cobrar per les tasques acomplertes, acumulant un deute per part de Fidels al Barça, nom de la candidatura, proper als 100.000 euros. Freixa sempre ha negat aquestes acusacions i el cas no ha avançat cap a cap direcció, com a mínim que se sàpiga públicament.

D’aquesta manera, Piqué ha tornat a protagonitzar un enfrontament dialectal a les xarxes socials carregat d’ironia i sarcasme. Ja és cèlebre el “titella” que va dirigir al periodista Marçal Lorente quan va esclatar el cas del Barçagate i aquest va defensar la tasca de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. El central del Barça torna a entrar en escena en un assumpte que s’escapa d’allò merament esportiu.



Més notícies
Álvaro Morata, amb la selecció espanyola | Europa Press
Sorpresa majúscula en el següent objectiu del Barça al mercat de fitxatges
Notícia: Sorpresa majúscula en el següent objectiu del Barça al mercat de fitxatges
Comparteix
Xavi Hernández s'hauria interessat personalment en l'arribada d'Álvaro Morata
Dembélé, durant un partit | Europa Press
Gir inesperat en la renovació de Dembélé
Notícia: Gir inesperat en la renovació de Dembélé
Comparteix
Malgrat que la seva intenció és seguir, els seus agents han dificultat les negociacions de forma extrema

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa