Món Esport
Sorpresa majúscula en el següent objectiu del Barça al mercat de fitxatges
  • CA

El fitxatge de Ferran Torres ha estat el primer que ha anunciat el Futbol Club Barcelona per al primer equip masculí, mentre que el de Fabio Blanco ja està tancat pel filial. D’aquesta manera, l’entitat blaugrana ja ha complert amb la petició del tècnic egarenc Xavi Hernández de poder comptar amb un davanter polivalent i amb capacitat per obrir el camp, tant pel que fa a Ferran, com Blanco, si és que té progressió al primer equip. Ara, doncs, el següent objectiu és el d’un altre atacant, però en aquest cas davanter centre i amb molta capacitat golejadora, sobretot des que el Kun Agüero s’ha retirat pels problemes cardíacs que se li van detectar a inicis de temporada.

El primer nom que va aparèixer a la llista d’ariets és el d’Edinson Cavani, veterà davanter centre del Manchester United, molt interessat en sortir des que l’arribada de Cristiano Ronaldo li ha tret el lloc a l’equip. Quan tot semblava encarrilat de cara al fitxatge de l’uruguaià en aquest mercat d’hivern, els red devils es van fer enrere amb l’esclat de l’onada de l’Òmicron, que fa que els conjunts necessitin tenir un fons d’armari extens per poder suplir les baixes dels positius per coronavirus.

Ara, segons informa el diari As, Xavi Hernández en persona hauria demanat el fitxatge del davanter madrileny Álvaro Morata, que és propietat de l’Atlètic però que actualment juga cedit a la Juventus de Torí. Aquesta notícia ha sorprès moltíssim el barcelonisme, primer pel seu passat merengue i després perquè ha acostumat a ser molt criticat pels seus errors en ocasions clares de cara a porteria. Tanmateix, el fet que acabi contracte l’any vinent i que hi hagi una bona relació amb els matalassers fa que sigui una bona opció per incorporar-lo al mercat d’hivern per un bon preu.



Més notícies
Dembélé, durant un partit | Europa Press
Gir inesperat en la renovació de Dembélé
Notícia: Gir inesperat en la renovació de Dembélé
Comparteix
Malgrat que la seva intenció és seguir, els seus agents han dificultat les negociacions de forma extrema
Philippe Coutinho, jugador del Barça | Europa Press
Tres positius més al Barça, que gairebé no té jugadors pel pròxim partit
Notícia: Tres positius més al Barça, que gairebé no té jugadors pel pròxim partit
Comparteix
Dest, Coutinho i Abde amplien el brot de Covid a 10 futbolistes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jathodire a desembre 30, 2021 | 13:52
    Jathodire desembre 30, 2021 | 13:52
    Entenc que a Memphis Depay ja se'l deu cercar una sortida, oi?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa