Món Esport
Zidane carrega contra Florentino en la seva carta de comiat
  • CA

Zinédine Zidane va deixar de ser tècnic del Reial Madrid durant la setmana passada. En la segona etapa a la banqueta blanca, el francès no ha pogut arribar, ni de bon tros, als èxits que va assolir entre el 2016 i el 2018. De les tres Champions consecutives, ha passat a guanyar només una Lliga i una Supercopa entre el 2019 i el 2021. Malgrat que el club no el volia acomiadar, ha estat ell qui ha trencat el contracte amb l’entitat merengue i ha escrit una carta oberta al madridisme que ha publicat el diari As.

En el seu text, Zidane envia un missatge d’afecte i suport als merengues. Deixa clar que serà madridista sempre i que “passar vint anys al Madrid ha estat el més bonic de la meva vida”. Ara bé, amb aquestes paraules també tanca la porta a un possible retorn al club, com a mínim a curt o mitjà termini. Això sí, aclareix que “no m’he cansat d’entrenar”. En aquest sentit, podria agafar les regnes de la selecció francesa després de l’Eurocopa o el Mundial, segons apunten diversos mitjans.

Ara bé, quan Zidane explica els motius del seu adéu, no té cap problema a assenyalar directament Florentino Pérez, president del Madrid. “Me’n vaig perquè el club no em dona la confiança que necessito”, escriu. I afegeix: “Durant els últims mesos m’hauria agradat que la relació amb el president hagués estat una mica millor”. D’aquesta manera, Florentino queda identificat com a gran responsable de la marxa de Zidane, tot i que la premsa madrilenya també parla d’un esgotament del tècnic francès amb el fet d’haver de fer fins a quatre rodes de premsa a la setmana.



Més notícies
Mauricio Pochettino, durant un partit del PSG | Europa Press
Els candidats a substituir Zidane que estudia Florentino
Notícia: Els candidats a substituir Zidane que estudia Florentino
Comparteix
L'adéu del tècnic francès obliga el president merengue a moure fitxa
Zidane, entrenador del Madrid | Europa Press
Zidane deixa el Madrid
Notícia: Zidane deixa el Madrid
Comparteix
El club blanc ho ha fet oficial amb un comunicat emès a les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa