Món Esport
La quantitat desmesurada que demana el Bayern per Lewandowski

El davanter centre del Bayern de Munic, Robert Lewandowski, sembla que continuarà portant més mals de cap al Futbol Club Barcelona. Tot i que el polonès estaria disposat a aparèixer davant dels mitjans de comunicació per tal d’anunciar que no faria la pretemporada amb el campió de la lliga d’Alemanya, no ha provocat cap ensurt a la directiva del Bayern, que a més a més, segons ‘Sky Sports’, haurien posat un preu a la sortida del futbolista que no s’ajusta a les quantitats ofertes pel Barça. I és que el fet que els blaugranes estan interessats a incorporar al màxim golejador de la temporada ja no és cap secret. Lewandowski vol venir a Barcelona i està fent tot el que pot per tal de facilitar la seva sortida, però el Bayern de Munic no ho està posant pas senzill, i no estaria disposat a vendre al futbolista per una quantitat inferior als 50 milions d’euros.

Barça i Bayern segueixen lluny d’un acord per Lewandowski

El Futbol Club Barcelona pretén incorporar al futbolista per tal de millorar la davantera de l’equip que dirigeix Xavi Hernández, on jugadors i el tècnic de Terrassa sempre han dit públicament que falta una referència a dalt, la qual tingui facilitat per marcar els gols que el Barça ha necessitat en sobtades ocasions aquesta darrera temporada. Lewandowski, tot i ser un jugador força veterà, continua sent un gran rematador dins de l’àrea, fent mitjanes impressionants en les seves estadístiques ofensives, però el problema recau en la quantitat de diners que ofereix el Barça i la que vol ingressar el Bayern de Munic pel polonès. La xifra que pretén ingressar l’equip alemany és de 50 milions, mentre que el Barça està fent ofertes inferiors als 40 milions d’euros.

Tenint en compte que Lewandowski és un jugador amb una edat avançada i que només li queda un any de contracte, ens trobem en la situació que el Barça no farà cap bogeria per firmar al davanter, i és que 50 milions és una xifra que des de la directiva del Barça podrien veure una mica exagerada. És cert que estem parlant d’un jugador que és el màxim golejador d’aquesta temporada, però és molt probable que futbolistes com Mbappé o Haaland el superin l’any vinent, ja que el rendiment de Lewandowski podria començar a disminuir d’ara endavant. A més a més, el Barça no pot fer disbarats amb la seva economia, puix no disposa d’un gran marge per tal de fitxar tots els reforços que necessita l’equip tenint en compte la situació econòmica del club.



Més notícies
Sarunas Jasikevicius, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça busca la renovació d’un dels millors jugadors de la temporada
Notícia: El Barça busca la renovació d’un dels millors jugadors de la temporada
Comparteix
El Barça treballa en la renovació d'Exum
César Azpilicueta, jugador del Chelsea FC | Europa Press
El Barça ja sap quant demana el Chelsea per Marcos Alonso i Azpilicueta
Notícia: El Barça ja sap quant demana el Chelsea per Marcos Alonso i Azpilicueta
Comparteix
Tuchel vol 13 milions per cada jugador, però estaria disposat a negociar
El Generali Palau després de guanyar la seva quarta lliga | RFEPatinatge
El Palau i Plegamans completa una temporada històrica alçant la lliga
Notícia: El Palau i Plegamans completa una temporada històrica alçant la lliga
Comparteix
El Generali Palau s'alça amb l'OK Lliga després de superar al Gijón
Leo Messi, exjugador del Futbol Club Barcelona, durant el Trofeu Joan Gamper de l'any 2015 | FC Barcelona
La sentida felicitació del Barça a Messi pel seu aniversari
Notícia: La sentida felicitació del Barça a Messi pel seu aniversari
Comparteix
El club dedica a l'argentí publicacions molt nostàlgiques i afectuoses en les xarxes socials

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer. a juny 26, 2022 | 08:48
    Culer. juny 26, 2022 | 08:48
    Levandowsky no val 50 milions. Ni ell ni cap jugador; altra cosa és que algú els pagui.
  2. Icona del comentari de: Tot el camp és un clam a juny 26, 2022 | 09:16
    Tot el camp és un clam juny 26, 2022 | 09:16
    El Barça, la seva Junta, no en sap de fitxar cracks. Entre en Xavi i en Laporta, s'han equivocat amb 5 ó 6 jugadors. Et diràn q són tots ells molt bons, però no per Barça. A més l'Ansu Fati i en Pedri no han donat el resultat desitjat aquesta temporada. Ja veurem la q ve. Resumint, estem a molt pocs dies de la preparació de la nova temporada, i el més calent és a l'aigüera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa