Món Esport
El Palau i Plegamans completa una temporada històrica alçant la lliga

Palau-solità i Plegamans ha trobat unes guerreres que ubiquen el municipi per aquells que no situaven la població al mapa de Catalunya. I és que després de la temporada que han completat les jugadores d’hoquei sobre patins, Palau ha aparegut als diaris, emissores de ràdio i canals de televisió per cada nou èxit que han assolit les jugadores de l’equip del Vallès Occidental. El fet és que el Generali Palau s’ha alçat de nou amb un triplet aquesta temporada, imposant el seu joc a Gijón per tal de guanyar la lliga femenina d’hoquei sobre patins en dos partits. El joc ha estat força complicat per les catalanes, que han acabat tancant el marcador amb un resultat final de 3-5.

La crònica del Gijón – Palau

El segon partit de la final s’ha posat interessant des de bon principi, ja que tots dos equips han sortit per totes des d’un començament amb una gran intensitat, sabent tot el que estava en joc. A més a més, les catalanes s’han trobat amb el resultat en contra ràpidament, puix un gol de les asturianes al minut tres ha avançat en el resultat a un equip que defensivament acostuma a rendir bé. No obstant això, les de Palau han aguantat els nervis de veure’s per darrere, veient que encara quedava molt de partit per davant i en només cinc minuts han trobat la igualada mitjançant un gol de Colomer. El resultat al final de la primera part ha acabat amb un dos a dos, ja que les catalanes s’havien avançat remuntant el partit, però un gol de Gijón pocs minuts abans del final de la primera part ha deixat tota la intriga de veure com acabaria el partit a la segona part del joc.

Els darrers minuts del partit han fet un gir de guió, ja que el Generali Palau s’ha posat per davant al marcador i ha aguantat les envestides del rival fins a gairebé el xiulet final del partit amb el resultat de 2-3 per les catalanes. Tot s’ha torçat quan l’equip local ha empatat a només tres minuts pel final. Però, quan tothom ha donat per fet que el joc anava a la pròrroga, dos gols consecutius del Palau han donat el títol de lliga a les del Vallès Occidental, que han tancat la temporada amb un triplet extraordinari un cop les jugadores han assolit la Supercopa d’Espanya i la copa d’Europa. La jugadora MVP ha estat Busquets, que ha anotat un ‘hat-trick’ de gols per contribuir en la victòria del seu equip.



Més notícies
Leo Messi, exjugador del Futbol Club Barcelona, durant el Trofeu Joan Gamper de l'any 2015 | FC Barcelona
La sentida felicitació del Barça a Messi pel seu aniversari
Notícia: La sentida felicitació del Barça a Messi pel seu aniversari
Comparteix
El club dedica a l'argentí publicacions molt nostàlgiques i afectuoses en les xarxes socials
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
La mesura dràstica que prendrà Lewandowski si el Bayern no afluixa
Notícia: La mesura dràstica que prendrà Lewandowski si el Bayern no afluixa
Comparteix
El davanter polonès es planteja aparèixer davant els mitjans de comunicació i anunciar que no farà la pretemporada
Rafa Nadal, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Males notícies per a Rafa Nadal
Notícia: Males notícies per a Rafa Nadal
Comparteix
Al tenista manacorí li ha tocat un quadre molt complicat al sorteig del campionat de Wimbledon
Kosovare Asllani, exjugadora del Reial Madrid | Europa Press
Una jugadora marxa del Madrid i denuncia pràctiques molt greus del club
Notícia: Una jugadora marxa del Madrid i denuncia pràctiques molt greus del club
Comparteix
La davantera sueca Kosovare Asllani ha disparat contra Florentino i els serveis mèdics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa