Món Esport
El Barça ja sap quant demana el Chelsea per Marcos Alonso i Azpilicueta
agraph -->

Juntament amb Lewandowski, dos dels jugadors que més ressò han tingut per arribar al Barça aquest estiu són els laterals Marcos Alonso i César Azpilicueta del Chelsea FC, dels quals se’n desconeixia si l’equip de futbol de Londres tenia intenció de vendre’ls o retenir-los al seu equip per la pròxima temporada. Finalment, sembla que Tuchel complirà amb la seva paraula i no posarà gaire resistència per deixar marxar als dos jugadors espanyols cap a Barcelona, puix tot i que el Chelsea demana 13 milions per cadascun, estaria disposat a negociar per ells. Així doncs, el Barça intentarà rebaixar una mica més els preus per tal d’incorporar als dos futbolistes abans que l’equip de Xavi Hernández comenci els partits de pretemporada de la gira pels Estats Units.

Marcos Alonso ja fa setmanes que té l’OK per marxar al Barça

Un cop el Barça ja ha pescat al Chelsea amb la incorporació de Christensen, el qual encara espera juntament amb Kessié per fer-se oficial la seva arribada a Barcelona, el club blaugrana també ha posat la lupa sobre el lateral esquerre dels ‘blues’ per tal de reforçar una posició on Jordi Alba no ha tingut competència des de fa anys si és que l’ha arribada a tenir. Així doncs, el Barça ja va contactar fa mesos amb Marcos Alonso, tal com es va avançar al programa ‘Què T’hi Jugues!’ de SER Catalunya, on l’acord es va fer amb força facilitat, ja que el madrileny volia venir a jugar a Barcelona la pròxima temporada. A més a més, Marcos Alonso no era el lateral esquerre titular d’aquest Chelsea, perquè era l’anglès Chillwell qui acostumava a estar a l’onze fins que es va lesionar, i des d’aleshores ha estat Marcos Alonso qui ha complert amb les expectatives de Tuchel completant una gran temporada.

El Chelsea vol renovar César Azpilicueta

L’arribada d’Azpilicueta al Futbol Club Barcelona sembla que pot ser una mica més complicada en comparativa a la de Marcos Alonso, ja que Tuchel voldria renovar el seu capità per un any més mitjançant una de les clàusules del futbolista, el qual ja ha comunicat a la nova directiva que ell vol marxar aquest estiu. No obstant això, les decisions les pren el tècnic alemany i sembla que el Barça haurà de pagar uns 13 milions per ell si realment el vol incorporar a les ordres de Xavi. A més a més, Azpilicueta ja ha parlat amb Tuchel, esmentant-li que si és necessari farà ús del ‘transfer request’ per tal de facilitar la seva sortida del club tal com han fet molts altres jugadors. El Barça veu una molt bona oportunitat de mercat en tots dos futbolistes i intentarà firmar-los tan aviat com sigui possible.



Més notícies
El Generali Palau després de guanyar la seva quarta lliga | RFEPatinatge
El Palau i Plegamans completa una temporada històrica alçant la lliga
Notícia: El Palau i Plegamans completa una temporada històrica alçant la lliga
Comparteix
El Generali Palau s'alça amb l'OK Lliga després de superar al Gijón
Leo Messi, exjugador del Futbol Club Barcelona, durant el Trofeu Joan Gamper de l'any 2015 | FC Barcelona
La sentida felicitació del Barça a Messi pel seu aniversari
Notícia: La sentida felicitació del Barça a Messi pel seu aniversari
Comparteix
El club dedica a l'argentí publicacions molt nostàlgiques i afectuoses en les xarxes socials
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
La mesura dràstica que prendrà Lewandowski si el Bayern no afluixa
Notícia: La mesura dràstica que prendrà Lewandowski si el Bayern no afluixa
Comparteix
El davanter polonès es planteja aparèixer davant els mitjans de comunicació i anunciar que no farà la pretemporada
Rafa Nadal, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Males notícies per a Rafa Nadal
Notícia: Males notícies per a Rafa Nadal
Comparteix
Al tenista manacorí li ha tocat un quadre molt complicat al sorteig del campionat de Wimbledon

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa