Laporta a Gasol: “Ho has guanyat quasi tot, però ja sabem quin títol et falta”

La presentació de l'ala-pivot català ha deixat moments per recordar

Dia important per a la secció de basquetbol blaugrana. Avui el Palau Blaugrana ha estat un escenari perfecte a l’alçada de l’esdeveniment. La presentació de Pau Gasol, amb la presència del president Laporta, també la d’exjugadors llegendaris com Juan Carlos Navarro i Audie Norris, i tot plegat cobert per desenes de periodistes repartits per les grades a conseqüència de les mesures sanitàries, ha estat tot allò que per ara se’ns permet fer.

Mentre el videomarcador del Palau reflectia un missatge clar: “Ben tornat, Pau!”, Joan Laporta ha tingut el luxe, i el plaer, de presentar a Gasol com a jugador oficial del Barça. El president ha agraït l’aportació del català aquests anys al club “fent barcelonisme” des dels Estats Units, i més tard ha volgut remarcar que al jugador encara li queden reptes per complir: “Pau, ho has guanyat quasi tot, però ja sabem quin títol et falta”. Laporta es referia a l’Eurolliga, evidentment.

El màxim mandatari del club s’ha mostrat molt satisfet amb la dinàmica actual de la secció de bàsquet del Barça, i amb l’arribada de l’ala-pivot, el president ha fet una predicció: “Aquí, continuareu fent història”. Després Gasol ha parlat, ha atès als mitjans, i uns minuts més tard s’ha vestit de blaugrana amb el 16 a l’esquena, quasi vint anys després, i ha sortit a la pista del Palau fent botar una pilota amb l’objectiu de fer les delícies la premsa gràfica. En aquell moment, pràcticament tots els assistents han aplaudit. Potser no jugarà molts minuts, i ho farà molt lluny del seu màxim nivell, però la figura d’un Pau Gasol sota els colors del Barça fa goig de veure.

Més informació

Nou comentari