Món Esport
Laporta a Gasol: “Ho has guanyat quasi tot, però ja sabem quin títol et falta”
  • CA

Dia important per a la secció de basquetbol blaugrana. Avui el Palau Blaugrana ha estat un escenari perfecte a l’alçada de l’esdeveniment. La presentació de Pau Gasol, amb la presència del president Laporta, també la d’exjugadors llegendaris com Juan Carlos Navarro i Audie Norris, i tot plegat cobert per desenes de periodistes repartits per les grades a conseqüència de les mesures sanitàries, ha estat tot allò que per ara se’ns permet fer.

Mentre el videomarcador del Palau reflectia un missatge clar: “Ben tornat, Pau!”, Joan Laporta ha tingut el luxe, i el plaer, de presentar a Gasol com a jugador oficial del Barça. El president ha agraït l’aportació del català aquests anys al club “fent barcelonisme” des dels Estats Units, i més tard ha volgut remarcar que al jugador encara li queden reptes per complir: “Pau, ho has guanyat quasi tot, però ja sabem quin títol et falta”. Laporta es referia a l’Eurolliga, evidentment.

El màxim mandatari del club s’ha mostrat molt satisfet amb la dinàmica actual de la secció de bàsquet del Barça, i amb l’arribada de l’ala-pivot, el president ha fet una predicció: “Aquí, continuareu fent història”. Després Gasol ha parlat, ha atès als mitjans, i uns minuts més tard s’ha vestit de blaugrana amb el 16 a l’esquena, quasi vint anys després, i ha sortit a la pista del Palau fent botar una pilota amb l’objectiu de fer les delícies la premsa gràfica. En aquell moment, pràcticament tots els assistents han aplaudit. Potser no jugarà molts minuts, i ho farà molt lluny del seu màxim nivell, però la figura d’un Pau Gasol sota els colors del Barça fa goig de veure.



Més notícies
Pau Gasol, sent presentat al Palau Blaugrana | FCB
Pau Gasol, presentat: “La idea és debutar aviat”
Notícia: Pau Gasol, presentat: “La idea és debutar aviat”
Comparteix
El nou jugador del Barça ha estat presentat de forma oficial aquest migdia al Palau Blaugrana
Messi i Pedri celebren un gol | Europa Press
Els intocables de Joan Laporta
Notícia: Els intocables de Joan Laporta
Comparteix
La Masia, el talent jove i Messi, claus en el projecte esportiu del nou president del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa