Món Esport
Els intocables de Joan Laporta
  • CA

Joan Laporta i la seva junta directiva comencen a treballar en el projecte esportiu de la temporada vinent, el qual estarà molt vinculat a l’econòmic, ja que la plantilla actual, amb els salaris actuals, no és sostenible. Així, de la mateixa manera que s’hauria elaborat una llista de possibles vendes segons ha informat El Confidencial, també existiria una llista d’intocables.

Amb l’ADN Barça a la sang i l’esperit de Johan Cruyff, Laporta té clar que s’ha d’apostar pel talent, pels jugadors joves, per la Masia i per Leo Messi, insígnia i millor jugador de la història del club i fins i tot de la història del futbol. D’aquesta manera, el primer intocable és ell, Messi, pel qual s’espera que es faci una excepció i que es facin esforços extraordinaris per intentar-lo retenir i convèncer perquè renovi.

A la vegada, els jugadors joves que han aconseguit triomfar al Barça sense ser de la Masia, com Marc-André Ter Stegen, Frenkie De Jong i Pedri, també són intransferibles per al nou president del club. A ells s’hi ajunten tots aquells futbolistes de la pedrera que tenen un futur prometedor o que encara tenen corda per estona. Des dels joves Ansu Fati o Ilaix Moriba, fins a Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets. Per tant, s’apostarà abans per vendre futbolistes com Antoine Griezmann, Philippe Coutinho o Francisco Trincao, que tocar aquells que ja han estat formats amb l’ADN Barça.



Més notícies
Dembélé, Griezmann, Konrad, Trincao i Pedri, durant un entrenament | FC Barcelona
Els quatre jugadors que podrien deixar el Barça
Notícia: Els quatre jugadors que podrien deixar el Barça
Comparteix
La directiva de Laporta estaria buscant la fórmula per salvar el club econòmicament
Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta ja sap què haurà de pagar si vol Haaland
Notícia: Laporta ja sap què haurà de pagar si vol Haaland
Comparteix
El preu del davanter noruec s'ha vist reduït per la pandèmia del coronavirus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa