Món Esport
Laporta ja sap què haurà de pagar si vol Haaland
  • CA

Erling Braut Haaland és un dels futbolistes més desitjats d’Europa. El davanter noruec del Borussia Dortmund és una màquina golejadora i no es fa petit ni en les cites més importants. La seva sang freda i la seva efectivitat l’han portat a aconseguir uns registres espectaculars, sobretot tenint en compte que tot just té 20 anys i el seu sostre és ara mateix inimaginable.

Des de fa temps, equips com el Reial Madrid o la Juventus de Torí s’hi han interessat, però cap dels grans d’Europa li perden la pista. El PSG, el Manchester City o el Bayern de Munic també podrien ser destins per a ell. A més a més, durant la campanya electoral, el nou president del Barça, Joan Laporta, també va deixar caure el nom del davanter noruec en alguna ocasió.

Davant tota aquesta expectació, alguns dels agents de futbolistes més importants han especulat sobre el possible preu de Haaland. Sense la crisi econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus i amb la tendència a l’alça dels darrers anys, el davanter del Borussia Dortmund podria haver arribat a superar els 200 milions d’euros amb facilitat. Ara, però, les xifres es redueixen. Es parla d’un mínim d’uns 120 milions d’euros i un màxim de 175. Tanmateix, Transfermarkt, el portal de referència dels mercats de fitxatges, el valora en 110 milions.

Sigui com sigui, el Barça es troba en una situació econòmica tan complicada que fa que sigui pràcticament impossible imaginar el seu fitxatge. S’hi podria arribar venent futbolistes que no han arribat a quallar al club, com Coutinho, Pjanic o Griezmann, i també altres que no arriben al nivell requerit com Umtiti, Junior o Braithwaite. En aquests termes i en el millor dels casos, continua semblant molt difícil que el Barça pugui fitxar Haaland. Una opció, terrorífica, podria ser la de la marxa de Messi, que alleugeriria la massa salarial i facilitaria la seva arribada, però perdre el millor del món no podria ser mai una bona notícia per al club, encara que arribés el davanter noruec de moda a canvi.



Més notícies
Ansu Fati, davanter del Barça | Europa Press
Ansu Fati podria tornar a passar per quiròfan
Notícia: Ansu Fati podria tornar a passar per quiròfan
Comparteix
Seria la tercera operació de menisc des del mes de novembre
Messi, Xavi i Iniesta, amb la Pilota d'Or | FC Barcelona
L’estadística indica que el Barça és el millor club del segle XXI
Notícia: L’estadística indica que el Barça és el millor club del segle XXI
Comparteix
La Federació Internacional de Futbol, Història i Estadística ha entregat el premi al club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa