Ansu Fati podria tornar a passar per quiròfan

Seria la tercera operació de menisc des del mes de novembre

El jove extrem de la Masia, Ansu Fati, podria passar per quiròfan per tercera vegada. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, cap de les dues operacions que ja ha rebut al menisc hauria cicatritzat correctament i s’estarien plantejant l’opció d’una tercera intervenció. Abans de la segona operació, Ansu ja ho va passar molt malament i aquesta tercera seria un cop molt dur, també al seu rendiment futbolístic, ja que el temps de baixa pot allargar-se en excés.

Cal recordar que Ansu es va trencar el menisc a principis de novembre del 2020 i des d’aleshores no ha pogut ni entrenar amb el grup. La seva lesió es complica i es torna a complicar. Segons Catalunya Ràdio, aquesta decisió tan transcendental es prendrà durant els pròxims dies, però és probable que no es faci pública.

Ansu Fati estava sent el millor jugador del Barça al principi d’aquesta temporada. Amb un Messi encara afectat pel cas del burofax, es va carregar l’equip a les espatlles i el va fer funcionar fins que es va trencar. Fins i tot ha rebut el premi a millor jugador jove de l’any pel mitjà digital Goal. En qualsevol cas, és un contratemps que ja comença a ser desesperant.

Més informació

Nou comentari