Món Esport
Ansu Fati, escollit millor jugador jove del món
  • CA

Ansu Fati ha pogut rebre una alegria durant el llarg procés de recuperació que està patint a causa d’una lesió soferta a finals del 2020. L’extrem de la Masia estava sent el futbolista més destacat del Barça i la seva progressió es va interrompre de cop, però el mitjà esportiu Goal ha volgut reconèixer el seu gran rendiment entregant-li el premi NxGn 2021, que guardona el millor futbolista jove del món.

La temporada passada havia estat el segon classificat i aquest any ha pogut aixecar el trofeu de guanyador. Entre altres reconeixements, Ansu Fati també ha estat segon en els premis Golden Boy, només per darrere de Haaland, i ha estat nominat a millor jugador revelació en els prestigiosos premis Laureus.

Més enllà d’Ansu Fati, també hi ha altres jugadors del Barça entre els millors futbolistes joves del món segons els premis NxGn 2021. La gran sorpresa de la temporada, Pedri, és el quart classificat, mentre que Ilaix Moriba, que està començant a guanyar molt pes en els onzes de Ronald Koeman, ha quedat en el lloc número 50. Amb tot, uns guardons que posen en valor el futur prometedor que té el club blaugrana per endavant.



Més notícies
Pedri, jugador del Barça | Europa Press
Un premi per a Pedri
Notícia: Un premi per a Pedri
Comparteix
Luis Enrique convoca el canari per primera vegada amb la selecció absoluta
Ansu Fati, abans d'un partit | Europa Press
Ansu Fati veu la llum al final del túnel
Notícia: Ansu Fati veu la llum al final del túnel
Comparteix
Des del club s'espera el seu retorn durant el pròxim mes d'abril

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa