Pedro González, Pedri, ha estat convocat per primera vegada amb la selecció espanyola absoluta. Luis Enrique ha recompensat la bona feina del migcampista canari amb el Barça i l’ha inclòs a la convocatòria de 24 futbolistes per disputar els partits de classificació per al Mundial de la pròxima aturada per seleccions, que serà entre el 25 i el 31 de març. Els rivals de la Roja seran Grècia, Geòrgia i Kosovo.

Pel que fa al Barça, també han estat convocats Jordi Alba, que no entrava a una llista des del 2019, i Sergio Busquets, habitual en les convocatòries de Luis Enrique. Qui ha hagut de quedar fora per força ha estat Ansu Fati, qui va tenir una estrena immillorable amb l’absoluta, però la seva lesió està frenant la seva projecció també en el futbol de seleccions.

Respecte a la resta de noms, hi ha dues novetats destacables. Una d’elles és l’exfutbolista del Girona Pedro Porro. El lateral dret canari, propietat del Manchester City, està fent una gran temporada a l’Sporting de Portugal i ha ocupat la plaça dels lesionats Dani Carvajal i Sergi Roberto. També entra a la convocatòria Bryan Gil, el jugador revelació de la Lliga, cedit a l’Eibar pel Sevilla.

La convocatòria de Luis Enrique



Més notícies
Els jugadors de la selecció de Kosovo celebren un gol | Europa Press
La revenja de la Federació de Kosovo: “Jugarem contra el territori d’Al-Àndalus”
Notícia: La revenja de la Federació de Kosovo: “Jugarem contra el territori d’Al-Àndalus”
Comparteix
La Federació espanyola es nega a reconèixer la independència de Kosovo
Luis Rubiales, en arxiu | Europa Press
La Federació espanyola obre un conflicte internacional amb Kosovo
Notícia: La Federació espanyola obre un conflicte internacional amb Kosovo
Comparteix
La RFEF es nega a reconèixer la independència de l'Estat balcànic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa