Món Esport
Els quatre jugadors que podrien deixar el Barça
  • CA

La situació econòmica del Futbol Club Barcelona és molt crítica. Es calcula que, com a mínim, en el pròxim estiu s’haurà de tenir uns beneficis de 150 milions d’euros per evitar agreujar la crisi de l’entitat blaugrana. És per això que Joan Laporta, el nou president, i la seva junta directiva, estarien elaborant una llista de futbolistes als quals posar el cartell de transferibles per poder rebaixar la massa salarial i poder obtenir algun guany a través de les seves vendes, segons ha informat El Confidencial.

Antoine Griezmann

És el nom que més sorprèn. El davanter francès va arribar a can Barça amb l’etiqueta d’estrella mundial després d’haver triomfat a l’Atlètic de Madrid. Aquesta és la seva segona temporada com a blaugrana i, malgrat que és el segon màxim golejador de l’equip, el seu rendiment continua sent ínfim pels 120 milions d’euros que es van pagar per ell i els 42 milions d’euros bruts que cobra per temporada. Griezmann podria deixar una bona quantitat de diners a la caixa en un possible traspàs i alleugeraria molt la massa salarial.

Philippe Coutinho

Cridat a ser el “nou Iniesta”, el club busca una sortida a Coutinho des de la seva segona temporada al Barça. És el fitxatge més car de la història i el seu rendiment està sent desastrós. Ja ha estat cedit un curs al Bayern de Munic i Laporta tindria la intenció de buscar un traspàs. Se’l vendria per molts menys diners dels quals va costar, però encara podria deixar un bon pessic a la caixa i, sobretot, la clau seria estalviar els 34 milions d’euros que costa per temporada.

Francisco Trincao

En la seva primera temporada al Barça, Trincao ha deixat algunes guspires de qualitat, però el seu nivell està molt lluny del que es requereix per poder jugar al primer equip blaugrana i més tenint en compte que és un fitxatge i no una aposta de la Masia. Té un futur prometedor per endavant i això podria significar un traspàs interessant. El portal de referència del mercat de fitxatges, Transfermarkt, el valora en 25 milions d’euros.

Samuel Umtiti

El central francès va ser renovat el 2018 amb un salari extraordinari. Cobra uns vuit milions d’euros bruts a l’any i encara té contracte fins al 2023. Tanmateix, Umtiti és un jugador que ja no val aquests diners, des que després del Mundial i de no voler-se operar del genoll va abaixar el seu rendiment d’una forma que no s’havia vist mai abans. Va passar de ser un dels millors centrals del món a ser un futbolista gairebé retirat amb 25 anys. És per això que, no tant pel que es podria arribar a treure en un traspàs, que seria més aviat poc, sinó pel que cobra, la seva venda és prioritària.



Més notícies
Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta ja sap què haurà de pagar si vol Haaland
Notícia: Laporta ja sap què haurà de pagar si vol Haaland
Comparteix
El preu del davanter noruec s'ha vist reduït per la pandèmia del coronavirus
Wijnaldum, en arxiu | Europa Press
Laporta ja hauria tancat el seu primer fitxatge
Notícia: Laporta ja hauria tancat el seu primer fitxatge
Comparteix
El president hauria fet cas a Koeman i apostaria per un dels noms que demana el tècnic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa